Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » antikorZt » 2017 » Май » 8
antikorZt Епопею з плиткою час закінчити

antikorZt


Оценка: 4.7/5 Голосов: 12

Епопею з плиткою час закінчити

08.05.2017, 12:13:07 1923 4.7 4

Звернулися до міського голови Сергія Сухомлина з відкритим листом щодо ситуації з тротуарною плиткою на центральних вулицях міста, знахабнілим підрядником та бездіяльністю управління капітального будівництва міської ради.

Новина про те, що «халтурники» подали до суду з вимогою виплатити кошти за те, у що вони перетворили центральні вулиці міста – вразила багатьох. Прикро, але зухвала поведінка підрядника зумовлена потуранням з боку представників житомирської влади, які відповідають за дані роботи. Це відбувається тому, що твердої та, найголовніше, аргументованої позиції щодо подальшого співробітництва із ТОВ «Ві.Ай.Пі. Будівельна компанія» у чиновників, схоже, немає.

Ми вимагаємо подати аргументований зустрічний позов щодо якості виконаних робіт та порушення термінів їхнього виконання до ТОВ «Ві.Ай.Пі. Будівельна компанія». Наша організація, як і всі житомиряни в праві очікувати, що влада захищатиме і наші права, і використання коштів житомирян, які ми сплачуємо до бюджету. Якщо подавати до суду немає чого і підлеглі міського голови згодні з тою «халтурою», яку зробили будівельники, варто

розглянути доцільність перебування таких чиновників на своїх посадах.

 

Чекатимемо відповіді і інформуватимемо вас.

 

Прикреплённые изображения:
antikorZt Епопею з плиткою час закінчити
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 4
Semen1952
1 Semen (Semen1952)   • 14:26:53, 08.05.2017 [Материал]

Не мешайте "мелочь по карманах тырить".
Сначала остатки на лифтовых карточках житомирян,
затем гранитные бордюры, после демонтажа тротуарной плитки.
На очереди трамвайные рельсы, после ликвидации трамвайного парка.
yulyayulya
3 Юлия (yulyayulya)   • 08:27:08, 09.05.2017 [Материал]

Ви так впевнені, що ліфтові картки скрізь відмінили. Мене ліфт до цього часу без картки возити відмовляється. Може йому прізвище при вході називати?
Cobalt
2 Cobalt (Cobalt)   • 16:15:51, 08.05.2017 [Материал]

Да, список у этих тыряльщиков оооочень большой...
Arina1985
4 Арина (Arina1985)   • 14:04:16, 09.05.2017 [Материал]

Там просто не чем говорить. Например, возле памятника Шевченка работы наверняка можно завершить неделю, при наличии рук, растущих из правильного места и адекватного подхода к работе. На Киевской может чуть дольше, из-за большей площади. Житомир просто стал посмешищем из-за этой плитки.
Для полной хохмы пусть еще этой ВиАйПи выплатят компенсацию за моральный ущерб, вызванный недовольством житомирян, простои из-за погоды, и заставляние качественно работать, вопреки желанию персонала этой конторы.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо