Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » antikorZt » 2017 » Июль » 21
antikorZt Індустріальному парку бути чи не бути?

antikorZt


Оценка: 4.0/5 Голосов: 4

Індустріальному парку бути чи не бути?

21.07.2017, 08:09:42 3034 4.0 1

У розпорядженні ГО «Антикорупційний рух Житомирщини» є рішення Господарського суду у  Житомирській області.

Суд першої інстанції вирішив визнати недійсним рішення Житомирської міської ради №295 від 21.07.2016 року «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою: м. Житомир, шосе Київське, 44-Д» в частині затвердженого проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок з вільними зонами та полосами безпеки.

Нагадаємо, що у рішенні мова йде про 24,7324 га землі, на якій згідно рішення Житомирської міської ради мав розміститися індустріальний парк. До суду з позовом звернувся військовий прокурор Житомирського гарнізону в інтересах держави в особі Міністерства оборони України та Квартирно-експлуатаційного відділу міста Житомир. 11,8541 га, що увійшли до 24,7324 га під індустріальний парк згідно рішення міської ради, насправді належать до земель оборони, тому позивач вимагав визнати недійсним та скасувати рішення від 21.07.2016 №295.

Як зазначено у рішенні суду, оскаржування рішення міської ради перешкоджає позивачу у захисті свого права, тому визнання недійсним цього рішення буде належним та єдиним правильним способом захисту порушеного права. Тому рішення міської ради щодо виділення цієї земельної ділянки під індустріальний парк було скасовано.

Як бачимо, чергова програна справа юристами Житомирської міської ради. Так, поки що програна, можливо, буде апеляція. Проте виходячи в досвіду інших гучних справ, наприклад, з АТБ, з підрядником ТОВ «Ві.Ай.Пі», де цей юридичний департамент представляв інтереси міської ради та громади міста, цілком можна здогадатися чим закінчиться і ця справа.

Прикреплённые изображения:
antikorZt Індустріальному парку бути чи не бути? antikorZt Індустріальному парку бути чи не бути? antikorZt Індустріальному парку бути чи не бути?
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 1
yulyayulya
1 Юлия (yulyayulya)   • 10:35:52, 21.07.2017 [Материал]

Напевне весь приватний сектор того району дуже радий такому рішенню. Можна подумати, що в нас наявних занедбаних промзон не вистачає. Потрібно ще кусок землі засрати.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо