Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » antikorZt » 2017 » Октябрь » 4
antikorZt Чергова брехня мера: садочки до зими не готові

antikorZt


Оценка: 4.0/5 Голосов: 8

Чергова брехня мера: садочки до зими не готові

04.10.2017, 10:39:27 2173 4.0 1

Критична ситуація з початком опалювального сезону у всіх дитячих садочках міста. Проте найгірша у тих, які мають утеплювати за проектом SECO.

«Антикорупційний рух Житомирщини» розпочав сьогоднішній ранок з об’їзду саме  цих дитячих садочків. Повідомляємо житомирянам, що станом на 4 жовтня п’ять дитячих садочків не готові до опалювального сезону.

І це попри те, що  заступник міського голови Матвій Хренов публічно пообіцяв усім, що до 2 жовтня має бути змонтована система опалення у трьох садочках.

Так, поки що найкраща ситуація у ДНЗ №44, проте і у них готово не все. Насправді загрозлива ситуація у ДНЗ№52 та №73. Радіатори стоять не в усіх групах, системи не готові. Вихователі розповідають, що ймовірніше за все, будуть просити батьків залишати дітей вдома, адже зокрема у ДНЗ №52 немає можливості перевести на певний час дітей у інше приміщення, як, наприклад, в інших садочках. Загалом ситуація у цьому садочку напевно найгірша, адже замість того, щоб працювати, бригада підрядника вже о 9 годині ранку напідпитку палить у підвальному приміщенні. А в цей час від дощу за відсутності піддашків, вода тече по частково утепленому фасаду.

Проте є ще дві проблеми з цими навчальними закладами. Перша – КП «Теплокомуненерго» не погодило проекти ТОВ «Ейр трейд» і тепер під питанням чи підключать ці садочки до мережі взагалі. Друга – це те, що за проектами утеплення кількість радіаторів у приміщеннях значно зменшилася. Зробили це для того, щоб у групах була нормально температура, коли буде утеплений фасад. Але у жодному з п’яти садочків фасад не утеплили. Тепер діти мають зимувати у приміщеннях з одним радіатором і ще декількома електричними, що є не зовсім безпечним.

Невже міському голові Сергію Сухомлину до цього немає справи? Невже і справді плювати на здоров’я і комфорт наших дітей?

Ми звернулися до голови Житомирської обласної адміністрації Ігоря Гундича з проханням втрутитися у ситуацію, адже Сергій Сухомлин запевняє усіх, що місто до опалювального сезону готове, хоча насправді це далеко не так.

 

Прикреплённые изображения:
antikorZt Чергова брехня мера: садочки до зими не готові antikorZt Чергова брехня мера: садочки до зими не готові antikorZt Чергова брехня мера: садочки до зими не готові antikorZt Чергова брехня мера: садочки до зими не готові
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 1
Cobalt
1 Cobalt (Cobalt)   • 21:24:36, 05.10.2017 [Материал]

"Всё лучшее - детям!" (с)


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо