Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » antikorZt » 2018 » Январь » 24
antikorZt Безпека мера понад усе або береженого Корх стереже

antikorZt


Оценка: 3.7/5 Голосов: 6

Безпека мера понад усе або береженого Корх стереже

24.01.2018, 12:46:14 1710 3.7 3

У 2017 році виконавчим комітетом Житомирської міської ради в особі міського голови Сергія Сухомлина було підписано 4 договори про надання послуг з охорони загальною вартістю майже 400 тисяч гривень.

Згідно з наданими нам документами, найбільше коштів було надано ПП «Агентство – безпека підприємництва» - 14 тисяч 984 гривні на місяць або 179 тисяч 816 гривень за рік. Підприємство здійснює охорону приміщення Житомирської міської ради (один пост фізичної охорони) у робочі дні з 18:00 до 9:00, а також у вихідні та святкові – цілодобово. 

Це ж підприємство за 5 тисяч 208 гривень на місяць або за 62 тисячі 500 гривень на рік надає виконкому послуги з охорони громадського порядку в адміністративній будівлі Житомирської міської ради у вихідні та святкові дні з 8:00 до 19:00.

Засновником підприємства є Олег Вікторович Корх – депутат Житомирської обласної ради шостого скликання від «Фронту Змін», зараз же член партії «Блок Петра Порошенко». Олег Корх також балотувався на позачергових виборах народних депутатів у 2014 році від БПП під номером виборчого списку 123.

Ще один договір був підписаний про надання послуг зі спостереження за охоронною сигналізацією на об’єктах з Товариством з обмеженою відповідальністю «Форпост». Виконавець зобов’язується за 19 080 гривень на рік надати послуги семи об’єктам Житомирської міської ради. Зокрема, в перелік входить управління праці та соціального захисту, міський архів, центр надання адміністративних послуг, департамент реєстрації управління сім’ї, молоді та спорту на Лятошинського, 15-ю (зараз там знаходиться управління капітального будівництва), а також кабінет міського голови та першого заступника. 

Керівником ТОВ «Форпост» є Горай Олег Віцентійович, а власником вищезазначений Олег Корх та, очевидно, його батько – Віктор Корх.

Варто зазначити, що усі угоди укладені без використання системи «Prozorro», а лише за погодженням тодішнього першого заступника міського голови Олексія Ясюнецького, який зараз працює заступником голови обласної державної адміністрації Ігоря Гундича.

Виконавчий комітет в особі міського голови також уклав договір з Управлінням поліції охорони в Житомирській області. Вартість охорони громадського порядку та здійснення перепусткового режиму в адмінбудівлі міськради з 8:00 до 19:00 у робочі дні, та з 8:00 до 19:00 у «передсвяткові і передвихідні» на місяць становила 22 тисячі 720 гривень або 136 тисяч 320 гривень на рік. Згідно з документами замовник, тобто міськвиконком може звертатися до охорони з письмовим поданням про необхідність здійснення разових заходів охорони у обсязі і часі більшому, ніж це передбачено умовами договору, а охорона у разі виявлення ознак правопорушення охорони громадської безпеки і порядку на об’єкті зобов’язана вжити заходів щодо інформування підрозділу Національної поліції України для оперативного реагування на правопорушення. 
Цілком можливо, що це саме ці люди, які під час засідань Житомирської міської ради приїжджають на бусах та десятками стоять або у внутрішньому дворі міської раді, або біля приміщення сесійної зали, захищаючи міського голову, секретаря та депутатів від невдоволених житомирян.

Прикреплённые изображения:
antikorZt Безпека мера понад усе або береженого Корх стереже
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 3
aldan
1 Alex (aldan)   • 13:45:21, 24.01.2018 [Материал]

По последнему предложению однозначно можно сказать:- статейка оплачена и судя по тексту очень неплохо.
vseneprosto
2 zima (vseneprosto)   • 18:29:45, 24.01.2018 [Материал]

А если еще опубликовать скольким коммунальным предприятиям(Житомир теплокоммунэнерго,водоканал и т.д.),власником которых является Житомирська Мiська Рада,навязаны услуги ТОВ «Форпост» и на какую сумму,то многие просто ПРОЗРЕЮТ!!!А про откаты от этой суммы и кому,я вообще молчу...
Что то antikorZt про это умолчал. Или захотел умолчать?
antikorZt
3 Антикорупційний рух Житомирщини (antikorZt)   • 08:17:29, 25.01.2018 [Материал]

Дякуємо за інформацію!
Так народжуються теми для розслідувань :)


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо