Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » antikorZt » 2018 » Июнь » 15
antikorZt Антикорупційний рух звернувся до Гройсмана

antikorZt


Оценка: 4.1/5 Голосов: 9

Антикорупційний рух звернувся до Гройсмана

15.06.2018, 08:29:37 2374 4.1 2

Нещодавно громадська організація «Антикорупційний рух Житомирщини» писала про результати нашого звернення до народного депутата Борислава Розенблата. Хто як скептично до цього б не ставився, позитивний результат все ж є. Зокрема прокуратурою Житомирської області нас було повідомлено про те, що «вивчення матеріалів вищевказаних кримінальних проваджень (які були відкриті за матеріалами наших розслідувань) засвідчило, що органами досудового розслідування всі передбачені законом заходи для забезпечення ефективності досудового розслідування не застосовано». Далі у листі йдеться, що  У підсумку зазначено, що прокуратурою області перед керівництвом управління ГУ Нацполіції в Житомирській області ініційовано питання щодо проведення службового розслідування стосовно слідчих та їх керівників.

Ми вважаємо цей поштовх, який поновить проведення розслідування, позитивним. Аби закріпити результат, звернулися до прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана з вимогою ініціювати аудит Житомирської міської ради або зробити все в цьому напрямку, що належить до його повноважень. Настав вже час перевірити чим насправді займаються чиновники і покласти край порушенням та зловживанням.

Прикреплённые изображения:
antikorZt Антикорупційний рух звернувся до Гройсмана antikorZt Антикорупційний рух звернувся до Гройсмана antikorZt Антикорупційний рух звернувся до Гройсмана
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 2
Semen1952
1 Semen (Semen1952)   • 14:17:22, 16.06.2018 [Материал]

Автор не дружит с головой.
Он пишет письмо Б.Розенблату, коррупционеру находящемуся под следствием,
обозвавшему Украину -"Дебильной страной", с просьбой помочь провести аудит житомирских коррупционеров из мерии.
Это пипец!
sax
2 sax (sax)   • 01:32:25, 18.06.2018 [Материал]

Списки опасных людей, Гройсман , Розенблат, Саша Черный, и ещё 20.000тыс.удравших из Мариуполя,находятся в Буковском коровнике у бабушки сифилитички.Просим предоставить в соответсвенные органы для принятия мер.Так же, подозревается Калган. Нет места мировому заговору капитала в Украине.Слава Арофату.Это из истории болезни Nick41.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо