Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » antikorZt » 2019 » Январь » 18
antikorZt Міськвиконком продовжує дивувати: заступники мера отримали по 50 тисяч зарплати

antikorZt


Оценка: 2.8/5 Голосов: 9

Міськвиконком продовжує дивувати: заступники мера отримали по 50 тисяч зарплати

18.01.2019, 14:27:44 2128 2.8 2

Протягом останнього року громадська організація «Антикорупційний рух Житомирщини» публікувала інформацію щодо заробітної плати працівників виконавчого комітету.

Якщо проаналізувати публікації, то можна підтвердити тезу центральної влади, що рівень життя покращується. Однак, у Житомирі чомусь це відбувається лише у керівників департаментів та управлінь міської ради, а також у заступників міського голови.

Поступово зарплати керівників департаментів та управлінь виконавчого комітету міської ради перетнули відмітку у 30 тисяч гривень. Хорошими результатами праці може похизуватися начальник управління звернень та діловодства Віталій Скороход, начальник управління сім’ї, молоді та спорту Ірина, начальник управління транспорту та зв’язку Михайло Грищук, начальник управління розвитку інформаційних технологій Ігор Дзюбенко, директор департаменту економічного розвитку Микола Костриця, директор юридичного департаменту Євгеній Черниш та інші.

Зарплата заступників міського голови також стає більш-менш стабільною. Наприклад, за грудень їм було нараховано від 42 тисяч до 55 тисяч гривень. Секретар міської ради Наталія Чиж отримала майже 48 тисяч гривень. Радники міського голови близько 20 тисяч. А от керуючий справами міськвиконкому Ольга Пашко – 55 тисяч 212 гривень.

Згадується наша публікація у 2016, коли житомиряни обурювалися зарплатою заступника міського голови Дмитра Ткачука у 13 тисяч гривень. Зрозуміло, що в країні інфляція. Однак, разом з цінами на все зарплати виросли лише у працівників виконкому. Спитайте у санітарки в лікарня наскільки зрослі її зарплата за два роки.

 

 

Прикреплённые изображения:
antikorZt Міськвиконком продовжує дивувати: заступники мера отримали по 50 тисяч зарплати
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 2
Гражданин
1 Гражданин (Гражданин)   • 23:02:09, 18.01.2019 [Материал]

Cтадо считает эти ЗП высокими.
Sams2
2 Семенюк Александр (Sams2)   • 10:00:34, 19.01.2019 [Материал]

А дебилы считают эти деньги зарплатой. Хотя на самом деле это - выплаты. Зарплату - зарабатывают.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо