Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » antikorZt » 2019 » Август » 21
antikorZt Захмарним зарплатам чиновників прийшов кінець?

antikorZt


Оценка: 3.8/5 Голосов: 10

Захмарним зарплатам чиновників прийшов кінець?

21.08.2019, 07:04:45 3490 3.8 1

Здивуємо вас, якщо скажемо, що зарплата заступника міського голови Житомира чи секретаря міської ради з премією буває вищою за зарплату українського міністра? Чесно це чи ні – вирішувати вам, однак ми вважаємо, що кожна копійка з бюджету має нараховуватися обґрунтовано, а тому ще на початку 2018 року зверталися до міського голови Сергія Сухомлина з проханням ввести критерії для визначення ефективності роботи працівників міськвиконкому. Адже лише таким чином можна спонукати підлеглих до результативності. Нам, зрозуміло, пообіцяли, але далі справа не зайшла.

Захмарні премії, на виплату яких йде в місяць значна частка нашого місцевого бюджету, наштовхнули нас на звернення до Президента України Володимира Зеленського. Зрозуміло, що це не першочергова річ, якою має займатися Гарант, однак, зважаючи на те, що його команда складається з досить прогресивних представників, а також те, що нещодавно у області з’явився новий очільник, справа може зрушитися з місця.
Нагадаємо, що ми не проти, щоб хтось отримував достойну заробітну плату. І у міськвиконкомі такі суми отримують далеко не всі, а лише обрана «верхівка». Ми навпаки за те, щоб житомиряни настільки були задоволені якістю життя у місті, щоб самостійно ініціювали підвищення зарплати житомирському чиновнику. А поки ми ці зміни не спостерігаємо, усе має бути чесно.

 

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 1
telefon
1 джавахарлал нюру (telefon)   • 18:03:22, 31.08.2019 [Материал]

Надеюсь, ответ Президента будет опубликован на ЖЖ.
И ещё надеюсь, что чиновникам сделают "обрезание". ))


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо