Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2008 » Январь » 8 » 14:50:24

По особенному «поздравили» с Новым Годом жителей Новоград-Волынска

08.01.2008, 21:17:55 4405 0
По особенному «поздравили» с Новым Годом жителей Новоград-Волынска

Проблема сміття настільки часто порушувалася у місцевих ЗМІ, що якби зібрати докупи всі публікації на цю тему, то, певно, можна було б видати їх окремою книгою. Матеріалів би вистачило, можна не сумніватися. На жаль, очікуваного ефекту від цих публікацій майже не спостерігається.

...31 грудня 2007 року, післяобідня година, двір багатоквартирного будинку по вулиці Карла Маркса, 6, — самісінький центр міста Новоград-Волинського (Житомирська область). Контейнери, призначені для побутових відходів, — переповнені. Навколо них — гори сміття. Але це — півбіди. Справжнє лихо розпочалося, коли жінка-двірник вирішила це сміття підпалити. Шкода, але важко підібрати такі слова, які б повною мірою передали той сморід, який почав поширюватися на увесь двір та проникати у квартири. На запитання, адресоване двірнику, чому вона палить сміття, — відповідь проста: «Така вказівка надійшла з домоуправління». Від кого конкретно — не уточнила. Ще й додала — можете викликати, кого хочете, писати, куди хочете, але сміття їй потрібно спалити, і вона це зробить.

Зрозуміло, 31 грудня — святковий день. Але ж домоуправління разом із організаціями, що займаються вивозом побутових відходів, належать до сфери обслуговування. Тобто, до тих, хто повинен працювати й у вихідні, й у святкові дні. Таким чином забезпечуючи повноцінну життєдіяльність міста. А виходить чомусь не так, пише газета "Звягель".

Чи, може, вищезгадані організації вирішили у такий спосіб «привітати» мешканців багатоповерхівки з Новим роком?

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: