Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2016 » Февраль » 16 » 14:31:42

​Антирейдерська комісія Верховної Ради відвідала захоплену Житомирську кондитерську фабрику. ВІДЕО     Реклама  

16.02.2016, 14:31:42 3585 6 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
​Антирейдерська комісія Верховної Ради відвідала захоплену Житомирську кондитерську фабрику. ВІДЕО

Депутатська антирейдерська комісія починає розслідування рейдерського захоплення Житомирської кондитерської фабрики "ЖЛ".

12 лютого, на мітинг працівників Житомирської кондитерської фабрики приїхав Борислав Розенблат (БПП) – один з членів Антирейдерської комісії Верховної Ради, створеної за підтримки президента. Пізніше він зміг прорватися на підприємство, проте більше нікому не вдалося пройти до захопленої будівлі. Працівників, що зібралися під стінами рідного підприємства, керівництво та пресу не пропустила Поліція охорони.

Борислав Розенблат зайшов на територію фабрики, аби на власні очі побачити, що там відбувається.

"Це неприпустимо, щоб фабрика виробляла продукцію на замовлення інших компаній. Наприклад, для Конті. Житомирська кондитерська фабрика повинна випускати продукцію під своєю торговою маркою, і на ній повинні працювати житомиряни", – наголосив депутат.

"Для мене є принциповим питання роботи Житомирської кондитерської фабрики" – заявив Борислав Розенблат. Депутат фактично визнає, що на сьогодні фабрику захопили рейдери. "Це не нормально, що фабрика оточена кремезними хлопцями, – значить, є що ховати", – каже Розенблат.

Працівники фабрики поскаржилися депутату від БПП, що не можуть потрапити на свої робочі місця, оскільки фабрику захопили невідомі, яким допомагають співробітники Поліції охорони Житомира. Замість працівників на фабрику привезли людей з Коростишева і намагаються запустити виробничі лінії. Однак у рейдерів немає технічних спеціалістів, тому одну виробничу лінію вже зламали, - інформує Житомир.тудей.

Працівників підприємства примушують звільнятись з офіційного місця роботи і підписувати недійсні договори з фіктивним ЗАТ "Житомирські ласощі". Саме від цього свавілля бандитів люди просять депутатів захистити їх.

Розенблат пообіцяв, що за тиждень його юридична служба дослідить всі документи і він повернеться на фабрику з групою депутатів Антирейдерської комісії. Якщо потрібно, депутати готові підтримувати трудовий колектив в судах проти рейдерів.

Також на мітинг несподівано приїхав депутат від "Народного фронту" Павло Дзюблик. Трудовий колектив фабрики звинувачує саме його та ще декількох депутатів-"фронтовиків" у допомозі рейдерам. Коли депутат спробував виступити перед працівниками, його виступ перервали криками "Ганьба!".


Тэги: антирейдерская комиссия, Житомирские ласощи, Розенблат

Схожі новини:


Комментариев: 6
AlexIvanov
1 Alex Ivanov (AlexIvanov)   • 15:16:18, 16.02.2016 [Материал]

Как карась на сковородке. Все знае, а проте ничого не знае. Ужас. А де антирейдерська комиссия?
Юрко
2 Градовський (Юрко)   • 15:36:56, 16.02.2016 [Материал]

І скрізь Пашинський: в 2010 р. - на стороні Бойка, 2015 - з іншого боку)) А Дзюблик - його клоун, якого люди на окрузі навіть не знають, тому й оберуть знову Журавського.
ZatVZad
6 Oleg (ZatVZad)   • 10:44:34, 18.02.2016 [Материал]

Дзюблик - аферист
Stass
3 S.t.а.s.s. (Stass)   • 16:12:11, 16.02.2016 [Материал]

Вот это поворот.
Cobalt
4 Cobalt (Cobalt)   • 18:59:18, 17.02.2016 [Материал]

Ждём пятницы...
ZatVZad
5 Oleg (ZatVZad)   • 10:43:47, 18.02.2016 [Материал]

сейчас ЗАТ задолжает в бюджет города, задолжает по заработным платам, параллельно разворует и распродаст предприятие и все. поминай житомирские конфеты как знали... будет второй хлеб завод.
Оголошення на ЖЖ інфо: