Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2019 » Апрель » 12 » 07:28:46

Юрій Ободзінський закликав у Житомирі протидіяти корупції та фальсифікації на виборах     Реклама  

12.04.2019, 07:28:46 2947 6 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Юрій Ободзінський закликав у Житомирі протидіяти корупції та фальсифікації на виборах

Під стінами Житомирської облдержадміністрації 11 квітня відбувся мирний захід, який організувала громадська організація «Захистимо себе». Підтримати організаторів до адмінбудівлі прийшли небайдужі житомиряни, серед яких: молодь, «афганці», пенсіонери та ті, кому набридло жити в країні корупції, фальсифікації та бідності.

Із закликами «не бути байдужими до подій в державі» та «зберегти націю» перед присутніми виступив голова громадської організації «Захистимо себе» Юрій Ободзінський.

«Сьогодні ми проводимо мирний захід, спрямований на захист конституційних прав кожного житомирянина, кожного нашого земляка. Ми хочемо засвідчити на всю Україну, що ми не байдужі до всіх процесів, які відбуваються в нашій державі, а саме: до корупції, яка роз’їдає нашу державу, до фальсифікацій, яку ми підозрюємо, що буде використана за рахунок адміністративного ресурсу, тому, ми знаходимось тут, аби побачила вся Україна, що ми – на сторожі наших національних інтересів, на сторожі захисту держави і нації! Ми за чесність, за прозорі вибори! Ми закликаємо людей, і наші ряди поповнюються саме тими, хто готовий протистояти політиці, яка знищує долі беззахисних українців», - наголосив Юрій Ободзінський, - повідомляє Житомир.інфо

Ми всюди, де прості люди

«Ми проводили активний мітинг під Кабінетом Міністрів по питанню протидії зняття мораторію на продаж сільськогосподарських земель. І ми досягли результату! Ми були під Фондом Держмайна на русі протесту по продажі державних акцій енергетичних підприємств. Ми всюди, де збиралися прості, беззахисні люди з протестом проти влади, яка проводила так звані псевдореформи. Ми, житомиряни, завжди знаходились у багатотисячних масштабних акціях», - зазначив голова громадської організації «Захистимо себе».

Перед аудиторією мирного зібрання виступив і учасник міжнародних миротворчих операцій Сергій Коробцов.

«Ми всі кожен день бачимо, що робиться з нашою державою, мародери вийшли на фінішну пряму, і якщо ми їх не зупинимо, то вони нас знищать! Корупція дібралася до самих низів, треба все це подолати, треба виходити на вулицю, показувати свою громадянську позицію. Давайте всі разом захистимо себе!», - сказав Сергій Коробцов.

Долучилася до мітингу, та висловила своє обурення діям влади, і житомирянка Світлана Шуплік.

«Ми вже багато років живемо в області брехні, корупції, неповаги. На нас, простий народ, вони дивляться і думають: «ви там що хочете те й робіть, а ми своє знаємо». Коли ми будемо окремо, то нас розтопчуть, як короладських жуків. Подивіться, що робиться в країні, наприклад, на медичну реформу: ніхто не знає, що далі буде, і не знають, чим воно закінчиться. Пенсійна реформа – ніхто не знає, за який стаж кому що платять. У нас куди не глянь – скрізь чиновники, і всі сидять на плечах громади! А скільки народних грошей іде в офшори?!… А ми з кожним місяцем все бідніємо і бідніємо, а вони радіють… Я закликаю всіх братися за захист своїх інтересів, відстоювати свої права, бо якщо народ буде мовчати, то його ніхто ніколи чути й не буде», - сказала Світлана Шуплік.

«Хто сьогодні поніс хоч якусь відповідальність за корупцію? Ніхто! Тому що всі в долі. І вони сьогодні зайняли антинародну позицію, і наш обов’язок – виявляти всі порушення і фіксувати, та притягувати до відповідальності», - резюмував Юрій Ободзінський.

Закінчився мирний мітинг тим, що організатори випустили кілька свиней (з іменами та прізвищами посадовців) до кормушки, яка була наповнена хлібом, аби показати житомирянам, як справно вони біжать до державного майна та спустошують його.









Тэги: Юрий Ободзинский, фальсификация выборов, митинг

Схожі новини:


Комментариев: 6
bobrikov
1 Mr Mr Ya (bobrikov)   • 07:37:08, 12.04.2019 [Материал]

выборы честные, зачем этот цирк ?
SlavaNibiru
2 Святослав (SlavaNibiru)   • 09:36:27, 12.04.2019 [Материал]

Минули лихі 90-ті, минули 00-ві. А та сама братва всьо также рвєтся к власті.
Легионер
3 Александр (Легионер)   • 11:24:30, 12.04.2019 [Материал]

О! И давно Юра Бобер Ободзинским стал?
TarasS
4 Тарас Стрільчик (TarasS)   • 21:54:31, 12.04.2019 [Материал]

Янучарські консерви виходять з анабіозу.
Cobalt
5 Cobalt (Cobalt)   • 18:03:41, 13.04.2019 [Материал]

А чего возле корыта и свиней нет бобра?
MAS-ter
6 Mast (MAS-ter)   • 22:17:47, 14.04.2019 [Материал]

Есть. С матюгальником в руке.
Оголошення на ЖЖ інфо: