Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Підприємства

Контрактне виробництво косметики в Україні

Автор: Ольга Вітренко, 01.10.2023, 09:45:23 Контрактне виробництво косметики в Україні

Підприємцям, які зацікавлені запустити лінійку натуральної косметики "під ключ", варто заглянути на офіційний сайт ТОВ "НВФ ДЕЛЬТА". Детально вивчивши інформацію на ньому, можна зрозуміти, що передбачає контрактне виробництво косметики. Клієнтам надаються знижки, є можливість отримувати бонуси, тому на них чекає взаємовигідна співпраця.

Переваги ТОВ "НВФ ДЕЛЬТА"

Серед їх числа:

  • Висока продуктивність. Завдяки наявній матеріально-технічній базі вдається виробляти до 50 000 одиниць продукції одного найменування. Організація має всі необхідні технічні дозволи, санітарно-епідеміологічні висновки, набір сертифікатів та ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO 22000: 2018, IDT).
  • Використання перевірених і ефективних компонентів від провідних європейських виробників. Брендова косметика користується популярністю завдяки якісному складу, це її основа.
  • Запуск "під ключ". Передбачено забезпечення повного циклу запуску продукту на ринок. Так, розробляються рецептури, концепції, дизайнерські рішення, затверджуються розроблені зразки. Передбачено рішення ряду інших організаційних моментів.

Що робити тим, кого цікавить контрактне виробництво крему для рук, для обличчя, скрабу та ін.? Необхідно зробити всього кілька кроків, щоб реалізувати задумане.

Як втілити в реальність свою мрію


З цією метою варто зробити наступні кроки:

  • Потрідно перейти на офіційний сайт компанії, по посиланню, яке вказано на початку данної статті. На сайті ви можете зв'язатися з менеджером компанії через будь-який месенджер або через електронну пошту компанії. Потім Вам потрібно буде заповнити бриф, в якому відповісти на декільки запитаннь.
  • Обговорити ряд нюансів, що стосуються майбутнього продукту. Йтиметься про тип, бажані ефекти, призначення, зовнішній вигляд.
  • З урахуванням всіх технічних характеристик, які виступають основою, відбувається створення рецептури косметичного засобу. Після узгодження здійснюється розробка зразка.


Всі нюанси, що стосуються такого питання, як контрактне виробництво шампуню, гелю для душу або іншого косметичного засобу, можна з'ясувати, зв'язавшись з фахівцями ТОВ "НВФ ДЕЛЬТА". На офіційному сайті є відповіді на поширені питання: про мінімальний обсяг, який необхідно замовляти, приблизний розрахунок вартості замовлення, підбір тари для косметики, період часу, який займає весь цикл виробництва.

Автор: Ольга Вітренко, редактор рубрики "Підприємства" на ЖЖ.info
Підприємства | 01.10.2023 | Переглядів: 426 | производствo, косметика

Читайте також на цю тему: