Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Мода та стиль

Де купити якісну та модну чоловічу куртку?

Автор: Олег Ковальский, 22.12.2022, 20:52:24 Де купити якісну та модну чоловічу куртку?
Холодна пора року змушує переглянути свій гардероб як жінок, так і чоловіків. А саме, гостро постає питання верхнього одягу і його належний вигляд. Усім нам хочеться виглядати на всі 100% у будь-яку пору року, навіть не дивлячись на тяжку ситуацію в Україні, не дивлячись на війну, адже життя продовжується, а наша віра в перемогу тільки пришвидшує її. Український бізнес має працювати, а отже, не потрібно собі відмовляти у гарному та практичному одязі. 

Чоловіки так само як і жінки приділяють своєму зовнішньому вигляду немало уваги, і обирати куртку можуть декілька годин, не піддаючись імпульсивному прагненню придбати модель тільки за зовнішнім виглядом. Магазин одягу madiss пропонує широкий асортимент сезонних курток для чоловіків на будь-який вибагливий смак. Верхній одяг дійсно обирати нелегко, адже ми хочемо, щоб ця річ послугувала нам не один рік.

Існує безліч моделей чоловічих курток для різних сезонів та пір року у тому числі й зимові, чи весняні, варто лише зайти в магазин https://madiss.com.ua/product-category/vesna/.

Моделі чоловічих курток

  • Шкіряна. Шкіряний варіант, це нестаріюча класика, яка завжди буде доречною у вітряну погоду. 
  • Ткана. Зазвичай це не довгі моделі до середини бедра. Це такі собі стандартні моделі, які можуть сподобатись кожному.
  • Зі штучних матеріалів типу поліестеру і поліаміду. Такі варіанти круто до вподоби тим, хто любить усе незвичне, яке дозволяє виділятись із натовпу та почувати себе особливим.
  • Парка. Тепла зимова куртка комплектується капюшоном (часто знімним), шиється з утеплювачем із синтепону. Великою популярності набула саме серед молоді та підлітків.
  • Пуховик. Багатошарова чоловіча зимова куртка, яка не пропускає вологу. Пухові куртки дуже теплі, цим і цінуються серед споживачів.
  • Спортивна або снігохідна. Ця куртка зшита за технологією, яка дозволяє чоловіку вільно рухатись. 
  • Oversize. Збільшена модель, яка набрала шалених обертів за останні роки та вважається однією з найпопулярніших варіантів зимових курток.

Придбати зимову. або будь-яку сезонну куртку можна в режимі онлайн, за умови, що ви знаєте свій розмір та параметри, адже зазвичай, в інтернет-магазинах одягу є розмірна сітка для зручності клієнтів. В інтернет-магазинах зазвичай є великий вибір моделей, тож обрати собі можуть навіть найпримхливіші чоловіки, щоб виглядати гарно, і відчувати при цьому неймовірний комфорт та тепло. 
Автор: Олег Ковальский, редактор рубрики "Мода та стиль" на ЖЖ.info
Мода та стиль | 22.12.2022 | Переглядів: 609 | одежда, куртка, мужская куртка, мода

Читайте також на цю тему: