Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Мода та стиль

Переваги принтування футболок

Автор: Мария Никулина, 18.04.2023, 18:29:14 Переваги принтування футболок

Друк на футболках потрібний для популяризації бренду, поширення інформації про ту чи іншу компанію, для виділення команди з толпи та інших цілей. Принти та зображення обираються у відповідності до мети друку. Нанесені малюнки є красивими та зносостійкими. Вони успішно витримують вплив різноманітних факторів:

  • не деформуються;
  • не псуються від вологи;
  • не змінюються під дією ультрафіолету.


Друк на одязі незмінно привертає увагу оточуючих та дозволяє виділитися. Футболки з логотипами чи слоганами гарно запам'ятовуються та надають конкурентного переваги. Замовлення, отримане фахівцями Пакотек, буде виконане з використанням технології, яка найкраще підійде для конкретного випадку. Друк на футболках – то ідеальна можливість за доступною ціною створити корпоративний стиль, що вирізнити співробітників вашої компанії серед інших. Таким чином вони зможуть легко презентувати організацію або її продукцію (послуги). У ваших силах створити для фірми позитивний імідж і виділити її серед чисельних організацій.

Зображення на одязі виглядає досить оригінально та завжди сприймається з інтересом. Люди, що носять таке вбрання живуть чи працюють поруч. Вони створюють гарну рекламу.

Пакотек: чому його замовляють

Якщо вирішили замовити якісний друк на одязі, зверніться до фахівців компанії Пакотек. Таким чином ви отримаєте партію бажаного розміру за доступною ціною та без затримок. Дизайн, як завжди, вибирає замовник.

Спеціалісти допоможуть уникнути складнощів, пов'язаних з виготовленням футболок. Передові технології та матеріали гарного якості в купі з сучасним підходом дозволяють отримати відмінний результат. Клієнти стають власниками одягу, який наділений численними перевагами:

  • стильний та відображає індивідуальність власника або є втіленням корпоративного духу;
  • він легко перетись;
  • зносостійкий та не втрачає візуальної привабливості протягом тривалої години;
  • гарно сидіти на тілі;
  • є варіанти для чоловіків та жінок, навіть для дітей;
  • всі моделі відповідають вимогам сучасності.


Друк дозволяє точно передати всі бажані кольори, навіть безліч можливих відтінків. Залежно від мети можуть бути використані різні методи, наприклад, шовкографія, яка передбачає перенесення на тканину готового зображення з використанням трафаретів. Для друку логотипів чи одноколірних малюнків зазвичай обирають термоперенос, проте найбільш сучасним та високотехнологічним засобом є цифровий друк. З його допомогою на тканину можна нанести зображення чи тексти у різних кольорах та відтінках. Фахівець обере спосіб з урахуванням розміру партії та особливостей замовлення.

Компанія Пакотек здійснить друк на замовлення на будь-якій одязі. Це можуть бути худі, футболки, толстовки тощо. Зробивши вибір на користь компанії з великим досвідом та широкими можливостями, ви можете переконатися, що речі з оригінальними принтами чи логотипами можуть коштувати дуже демократично. Наявність спеціального обладнання та професійних виконавців дозволяє зробити замовлення за мінімально можливий проміжок години. Фахівці мають все необхідне для досягнення якісного результату, в чому кожен може впевнитися особисто, заповнивши спеціальну форму на https://packotek.com.ua/ .

Автор: Мария Никулина, редактор рубрики "Мода та стиль" на ЖЖ.info
Мода та стиль | 18.04.2023 | Переглядів: 838 | одежда, нанесение принта, принт, футболка

Читайте також на цю тему: