Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Гаджети та технології

Створення промороликів у Києві від ABD-Video

Автор: Олег Ковальский, 05.09.2023, 16:30:25 Створення промороликів у Києві від ABD-Video

У цій статті мова піде про призначення та роль проморолика. Відповімо на запитання: "Що це?", "Для чого це?", "Як це працює?" та «Де це взяти?».

Швидко пройдемося термінами. Усі чули про таке поняття, як «промоакція». З англійської: "Promo" - реклама, "Actio" - приводити в рух, робити дію. Ми приходимо до супермаркету. Бачимо, акцію парфуму. Маленькі пробники роздають безкоштовно. Беремо один, нюхаємо, оцінюємо запах, відповідаємо собі питанням: «Чи потрібно мені це чи ні?». Рекламна акція – це ціла картина, промо – її невеликий елемент. Промоакція продукту та демо-версія продукту – це синоніми. Проморолик – це короткий, знятий або намальований відеоматеріал, призначений для просування продукту/послуги.

Проморолик для компанії – її візитна картка

Проморолик товару – «шматок відрізаного торта». Проморолик послуги – обіцянка. Про що свідчить візитна картка? Це ж не просто прямокутний відрізок із тонкого картону, з контактами людини та поясненням, чим вона займається. Якщо копнути глибше, можна побачити відбиток деяких психологічних характеристик людини. Його ставлення до оточуючих та самого себе. Згадується приказка: «Зустрічають по одязі…». Візитка? Дрібниця, так. Але… Коли в руки трапляється маленький «твір мистецтва», виконаний на рельєфному, щільному картоні, який так просто не скомкаєш і не викинеш, це викликає, як мінімум, інтерес. На підсвідомому рівні відкладається інформація: що людина про це задумалася, шукала дизайнерів або сама проєктувала, прагне до якості, в душі – творець, навіть якщо займається встановленням вікон та дверей. У разі візитівки у вигляді проморолика, ми отримуємо динамічну візитку, в якій можна передати багато корисної інформації для клієнта, якщо грамотно зробити ролик.

Коли у промо викладаються послуги: продавець обіцяє, переконує. «Я вирішу твою проблему, дорогий клієнте!..». «Це чудова річ, найвища якість. А ось чому!..». «Якщо ви зв'яжіться з нами, у вас не буде проблем, а якщо ми сподобаємося один одному, я вам знижку зроблю!..». Проведено негласні переговори між продавцем та покупцем. На відстані. За 2 хвилини часу, витраченого для перегляду ролика. Як зручно. Скільки часу заощаджено. Ролик, знятий один раз, дає можливість проводити за день тисячі таких переговорів. Ніхто не любить даремно гаяти час – найцінніший ресурс. Тож перейдемо до крайньої частини статті. "Промо-Частини".

Ви дбаєте про глядача? Хочете, щоб він не позіхав під час перегляду вашого ролика? Щоб не перемикати канал? Чи не скаржився, що він марно прожив чергові 3-5 хвилин свого життя? Якщо так, значить наші інтереси збігаються. Відеопродакшн ABD-video розкриє за допомогою промо-ролика перед вашою аудиторією, сенс вашого посилу. Не дасть прогавити час, витрачений на перегляд.

Ми цікаво проведемо час із користю!

Автор: Олег Ковальский, редактор рубрики "Гаджети та технології" на ЖЖ.info
Гаджети та технології | 05.09.2023 | Переглядів: 508 | Видео, реклама, маркетинг, видеомонтаж, проморолик, промо

Читайте також на цю тему: