Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Будинок та затишок

Купуйте мотопомпу в інтернет-магазині Shurik-UA

Автор: Артем Кондратюк, 26.02.2024, 17:04:57 Купуйте мотопомпу в інтернет-магазині Shurik-UA
Для тих мешканців, хто проживає в приватному будинку, мотопомпа має важливе значення, тому що від проблем з осушенням на ділянках нікуди не подітися. Запропонований агрегат дозволяє позбавити земельну ділянку від зайвої вологи, що виникає після сніготанення або повені, підтоплення підвальних приміщень. І зрозуміло, що купити мотопомпу для перекачування з басейну води просто необхідно.

Цей з усіх позицій вигідний агрегат пропонує до реалізації житомирський онлайн-магазин SHURIK-UA. Ми радуємо клієнтів конкурентоздатним рівнем цін, високою якістю своїх товарів, їх надійністю і, як наслідок — довговічністю.

Якою буває мотопомпа високого тиску

У конструктивному відношенні мотопомпа для води складністю не відрізняється. Цей пристрій є помпою, об'єднаним з двигуном внутрішнього згорання зварною рамою.

Залежно від варіації двигуна цей агрегат підрозділяється на наступні категорії:

  • газовий;
  • працюючий на базі дизеля;
  • бензиновий.


Найпопулярніші мотопомпи високого тиску оснащуються двигунами з 4 тактами, працюючими на бензиновому паливі. Здатний обробляти великі об'єми води, такий агрегат коштує істотно дешевше за дизельну варіацію мотопомпи, а також не потребує оснащення газовим балоном. При включенні мотопомпи двигуном запускається помпа, що перекачує рідку субстанцію зі всмоктуючого рукава у вихідний.

На кінцевій вартості запропонованого устаткування позначаються глибина всмоктування і висота натиску, а також загальна продуктивність агрегату. Крім того, існує мотопомпа для брудної води й для води інших мір забруднення — чистої і слабозагрязненої. Ще одна категорія мотопомп — високонапірні (протипожежні) пристрої.

Якщо ви маєте наміри купити мотопомпу для води, то звертайте свою особисту увагу при розгляді цього устаткування на його продуктивність. Для потреб приладів побутового спектру цілком достатня продуктивність від 200 л/хв до 250 л/хв. За наявності необхідності у відкачуванні підвальної води або осушенні підтопленої ділянки, а також для обслуговування басейну потрібна більш висока продуктивність — від 500 літрів на хвилину до 1000. Якщо ж це устаткування призначається для відкачування водойм, то значення його продуктивності повинне починатися від 1300 л/хв.

Магазин Шурик готовий надати вам економну і надійну можливість купити мотопомпу для поливу на вигідних умовах.

Автор: Артем Кондратюк, редактор рубрики "Будинок та затишок" на ЖЖ.info
Будинок та затишок | 26.02.2024 | Переглядів: 228 | водопостачання, мотопомпа, насос, вода

Читайте також на цю тему: