Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Краса і здоров'я

Як уникнути передчасних ознак старіння

Автор: Ольга Вітренко, 26.07.2023, 19:01:23 Як уникнути передчасних ознак старіння

Старіння організму, зокрема шкіри, є природним і неминучим процесом. Він включає зміни, які призводять до зниження активності клітин. Внаслідок цього зменшується їх здатність до регенерації та стійкість до стресу. Перші ознаки старіння зазвичай помітні на шкірі. Вона старіє швидше за інші тканини через прямий вплив шкідливих зовнішніх факторів. Дерма стає сірою, тоншою, менш еластичною, на її поверхні з’являються зморшки. Це наслідок деградації та дефрагментації колагенових волокон. Тому варто подбати про догляд за шкірою обличчя, щоб зменшити кількість зморшок.

Швидке відновлення шкіри

Багато хто покладається на естетичну медицину. Це особливо рекомендується у випадках, коли потрібна інтенсивна регенерація. До омолоджувальних процедур, які проводяться у весняні місяці, що сприяє покращенню пружності шкіри та її живленню, належать: хімічний пілінг, збагачена тромбоцитами плазма, голкова мезотерапія, лазерна терапія. Більш просунуті методи — це філери та ліфтингові нитки, які використовуються для зменшення зморшок і покращення овалу обличчя, а також стимулювання колагенових волокон до регенерації.

Однак варто пам'ятати, що поліпшити зовнішній вигляд і стан шкіри можна і вдома. Це досягається щоденним доглядом за допомогою добре підібраних засобів. Особливо важливим елементом є відлущування відмерлого епідермісу. Накопичення старих клітин призводить до того, що поверхня виглядає сірою. Крім того, стає важко засвоювати корисні речовини з косметики. Проводити пілінг потрібно 1-2 рази на тиждень.

Креми від зморшок 

Креми для обличчя адаптовані для всіх типів шкіри:

  • сухої;
  • жирної;
  • комбінованої. 


Шкіра обличчя дуже чутлива, тому потрібно забезпечити їй належний захист, догляд, зміцнення та зволоження. В інтернет-магазині FABO можна знайти великий вибір засобів, які допоможуть повернути здоровий вигляд та зменшити ознаки старіння.

Доступні засоби можна використовувати вдень і вночі, а завдяки численним властивостям вони покращують стан і усувають недоліки шкіри. Тому важливо вживати заходів догляду, які забезпечують оптимальне зволоження та живлення. Основою є щоденний догляд із застосуванням косметичних засобів, які містять інгредієнти, що підтримують регенерацію природних колагенових волокон.

Автор: Ольга Вітренко, редактор рубрики "Краса і здоров'я" на ЖЖ.info
Краса і здоров'я | 26.07.2023 | Переглядів: 523 | кожа, Здоровье, морщины

Читайте також на цю тему: