Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Маркетплейс як інноваційне рішення для водіїв на автомобільному ринку

Автор: , 29.12.2017, 13:36:35 Маркетплейс як інноваційне рішення для водіїв на автомобільному ринку

Згідно зі статистичними даними, більшість опитаних вважають за краще здійснювати покупки онлайн. За їх словами, це зручно, так як сам вибираєш коли і де; займає менше витраченого часу на пошук потрібного товару і можна знайти дешевше, ніж на ринкових магазинах.

Що стосується продажу або покупки запчастин для автомобілів, то оптимальним варіантом для обох операцій буде використання електронних торговельних майданчиків, друга назва яких - маркетплейси.

Можна, звичайно, піти на спеціалізовані сайти або інтернет-магазини, але, з огляду на їх нюанси в роботі, вартість на запчастини буде вище. Щоб заощадити на витратах, доведеться «побігати» по декількох сайтів, а значить, доведеться приділити більше часу.

Природно, це не всі переваги маркетплейсов перед магазинами. Варто перерахувати та інші. Розберемо їх на конкретному прикладі.
 

Маркетплейси в сучасному світі автозапчастин

Майданчик https://avtopro.ua отримав визнання серед лідерів у своїй галузі. Всього лише за п'ять років роботи досвідчених програмістів, кваліфікований персонал і амбіції керівників (в хорошому сенсі цього слова) дали змогу досягти високих результатів.

На сьогоднішній день платформа Авто.Про благополучно надає свої послуги 2000 продавцям і 70 000 відвідувачам. Природно, їх співвідношення тісно пов'язано з продуктивною діяльністю обох.

Чим більше відвідувачів майданчика, тим більше буде рости показник обсягу продажів, а значить, призведе до прибутку підприємців. Але і для покупців є своя вигода. Адже велика кількість продавців тягне за собою величезний асортимент товарів. А серед такого різноманіття легше зупинитися на найоптимальнішою покупці. До того ж споживачеві майданчик надає ціни без накруток (на відміну від інтернет-магазинів, адже це їх прямий заробіток), відповідно, покупець економить витрати.

Також скорочується час при швидкому і легкому оформленні замовлення. А все виконані транзакції надійні і захищені майданчиком.
 

Специфіка маркетплейса Авто.Про

Ринок автомобільних запчастин неймовірно великий, тому не завжди самі покупці або навіть продавці професійно розбираються в сумісності певної деталі і машини. Грамотно ж організована робота маркетплейса Авто.Про вирішує цю проблему.

Представники компанії розуміють, що якщо замовлені запчастини не будуть підходити, продажу через мережу поступово зійдуть нанівець. Тому розробники створили якісний і доступний у використанні електронний каталог на майданчику з повною характеристикою кожної автодеталі. Це чергове перевага платформи перед інтернет-магазинами і сайтами.
 

Чому майданчик Авто.Про?

Таким чином, покупців на Авто.Про привертають:

  • висока конверсія
  • низькі ціни
  • швидке оформлення замовлення
  • зрозумілий у використанні каталог

Для продавців вигідним є:

  • колосальна кількість відвідувачів і споживачів
  • збільшення обсягу продажів
  • грамотні і підготовлені покупці
  • економія часу
  • розміщення товарів на складах та інформації про магазини
  • використання сервісу авторазборок

Україна | 29.12.2017 | Переглядів: 1755 | водители, Цены, авто

Читайте також на цю тему: