Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Біла глянцева натяжна стеля у ванній

Автор: Вячеслав Кухаренко, 09.08.2018, 13:47:36 Біла глянцева натяжна стеля у ванній
Яку стелю зробити у ванній кімнаті? Це питання хвилювало практично всіх, хто збирався робити ремонт. Підвищена вологість приміщення висувала особливі вимоги до будівельних матеріалів. З появою на ринку натяжних стель ця проблема була вирішена. І ось знайшовся той матеріал, Який відповідає всім вимогам. Це – біла глянцева натяжна стеля у ванній.
 

Переваги глянцевого натяжної стелі


Мабуть, для приміщень з підвищеним рівнем вологості не знайти кращого матеріалу, ніж плівка ПВХ. Саме з неї виготовляються глянцеві полотна для натяжної стелі. Плівка має високий коефіцієнт вологостійкості, вона не вбирає і не пропускає воду. Ще одна перевага цього матеріалу - вона пиловідштовхуюча. Незважаючи на його дзеркальну поверхню, пил не осідає на ній. 

Проблема практично всіх ванних кімнат - поява грибка і цвілі. Оскільки плівка ПВХ є повністю синтетичним волокном, спори грибка, цвілі не приживаються на ній. Яка б вологість не була в приміщенні, у вас ніколи на стелі не з'явиться чорний наліт. Ще одна перевага натяжної стелі - це її підвісна конструкція, завдяки якій можна приховати всі дефекти, нерівності стельвої поверхні. Монтаж таких стель відбувається за кілька годин, ніякої штукатурки, пилу, сміття у вас не буде.
 

Чому найчастіше встановлюють саме білий глянсовий натяжна стеля у ванній?


Ванні кімнати, як правило, не відрізняються великою площею і високими стелями, виняток становлять приватні будинки з ексклюзивним дизайном. Роблячи ремонт у ванній, ми хочемо якось збільшити висоту стель. Білий глянець ідеально вирішує цю проблему. Глянцева стеля має дзеркальну поверхню, і коефіцієнт світловідбивання у нього досить високий. Білий же колір візуально розширює простір, збільшуючи висоту стель.

Говорячи про висвітлення, тут можна використовувати будь-які види світильників, призначених для ванних. Стильно виглядають точкові освітлення, підсвічування по периметру. Ефектно виглядають у ванній дворівневий конструкції з впровадженням плівки ПВХ різного кольору. Так, темна ванна кімната перетвориться в приміщення з розкішним дизайном, що випромінюють промені світла. 

Якщо виникли запитання щодо встановнелля натяжної стелі, то можете звернутись у компанію https://supersteli.com.ua/natyazhni-steli-v-zhytomyri/ яка здійснює монтаж по всій Житомирській області.
 
Автор: Вячеслав Кухаренко, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 09.08.2018 | Переглядів: 1668 | Ремонт, Ванная, Натяжные потолки

Читайте також на цю тему: