Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Каністра для води у похід та на відпочинок

Автор: Сергій Ковальчук, 01.11.2018, 22:55:15 Каністра для води у похід та на відпочинок

Якщо ви прихильник активного відпочинку і не увляєте свого життя без подорожей чи відпочинку на природі, тоді ви повинні чудово розуміти, що для таких цілей потрібне якісне спорядження та одяг, а також корисні додаткові пристосування та аксесуари, такі як, для прикладу, каністра для води.

Придбати складану каністру або відро у похід на www.terraincognita.com.ua/turysm/kuhnya/posud - хороша ідея, адже вам не доведеться брати із собою безліч пластикових пляшок або ж велику каструлю чи казанок, щоб набрати із джерела води і донести її у місце для ночівлі, що, погодьтесь, не зовсім зручно. Інша справа - складана каністра чи відро для води. Звичайно ж, можна взяти із собою простий бутель або пластмасові бутилки із під води, проте, такий варіант більше підійде для відпочинку на природі (а також під час риболовлі, мисливства, тощо), а от для пішої мандрівки обов’язково необхідні складані та компактні речі, такі як каністри для води або ж складані відра для води.
 

Каністра Tatonka Faltkanister 5л

 

Яке їх цільове призначення?

Набрати води із чистого потоку води, донести до місця ночівлі або привалу з метою вмитись або ж приготувати їжу. Ось і все, власне. Тому так важливо, щоб така річ була якомога компактнішою та легкою з метою збереження місця у рюкзаку Terra Incognita та зменшення фактичної ваги та навантаження під час мандрівки. Отож, рекомендуємо вам звернути увагу, на складані відра та каністри із таких матеріалів: пластмаса, силікон, одонепроникний поліестрер.

Відро Tramp складне

А також, вам слід визначитись, який із варінтів вам підійде найкраще: складане відро із ручкою або ж складана каністра із корком, що закручується. Також варто визначитись із об’ємом, як правило скдалані каністри та відра бувають від 5 до 12 літрів (це інформація із магазинів туристичного спорядження). До речі, великий вибір спорядження такого типу є власне у магазинах туристичного спорядження, таких як наприклад: Terra Incognita, фірмові магазини якого знаходяться у містах:

  • м. Київ, вул. Гната Хоткевича, 8
  • м. Львів, вул. Пекарська, 26
  • м. Одеса, вул. Ніжинська, 37

Тому, якщо буде потрібна допомога у виборі туристичної складаної каністри чи відра, то ви можете проконсультуватися у магазині туристичного спорядження Terra Incognita, написати у Facebook, або зателефонувати за номерами: +38 098 62 555 74 , +38 093 62 555 74. Тут ви отримаєте якісну консультацію і зможете підібрати необхідні речі. Чи знайти їх інтернет магазин: www.terraicognita.com.ua. Цей магазин славиться великим вибором якісного туристичного спорядження від перевірених виробників, яке не підведе та служитиме роками.

Отож, мучитись вам із флягами для води або ж користуватись повноцінними складаними каністрами чи відрами у мандрівці - справа ваша, але ми закликаємо до максимально зручних подорожей з метою отримання максимум задоволення під мадрівки, а ви з цим погоджуєтесь?

Вдалої вам покупки та яскравих пригод, друзі!

Автор: Сергій Ковальчук, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 01.11.2018 | Переглядів: 1449 | отдых, поход, туризм

Читайте також на цю тему: