Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Електронний гаманець

Автор: Оксана Загороднюк, 10.03.2020, 16:26:26 Електронний гаманець

Для забезпечення швидкої та надійної оплати в Інтернеті, компанія Mastercard розробила спеціальний додаток — електронний гаманець Masterpass. Це платіжний сервіс з підвищеним рівнем захисту, який не тільки оберігає персональні дані від шахраїв, а й спрощує сам процес проведення покупки.

Єдиний гаманець об’єднує всі картки: достатньо один раз зареєструвати їх і більше не потрібно буде вводити номери, коди чи контактну інформацію тримача. Сплачуйте за заправку, парковку, одяг, продукти чи послуги від партнерів Мастеркард — лише одним рухом.

Розрахунки за допомогою Мастерпас

Використання Мастерпас не передбачає ніяких додаткових комісій, ні з боку системи, ні від продавців. Завантажте гаманець на будь-який цифровий носій — смартфон, ноутбук чи планшет, та використовуйте усі привілеї безконтактних розрахунків.

Електронний гаманець — це зручність та безпека:

  • реєстрація картки проводиться тільки один раз, для цього потрібно буде вказати перевірочний код, який надійде у вигляді SMS;
  • усі персональні дані також вказуються тільки 1 раз під час реєстрації, їх не потрібно буде вводити в подальшому;
  • оплата може бути виконана будь-якою карткою, прив’язаною до системи Masterpass.

Хоча гаманець — це розробка Мастеркард, реєструвати в ньому можна картки будь-яких платіжних систем і будь-якої валюти:

  • Mastercard;
  • Visa;
  • American Express;

Кількість зареєстрованих карток не обмежена. Клієнту лише потрібно вибрати з гаманця ту, якою він бажає розрахуватися саме зараз.

Сам процес покупки достатньо простий: виберіть на сайті партнерів необхідний товар та знайдіть відповідну кнопку, яка дозволяє провести операцію за допомогою Masterpass. Далі все відбувається буквально в один клік — натисніть кнопку, виберіть картку і платіж відправиться в обробку. Так само швидко можна виконати і грошовий переказ.

Як гарантується безпека платежів

Мастерпас захищений декількома рівнями безпеки, які відповідають найвищим світовим стандартам. Платіжна система весь час вдосконалює технології шифрування, щоб забезпечити конфіденційність персональних даних тримача картки.

Уся інформація поступає продавцеві у вигляді складного одноразового коду, що дійсний тільки під час обробки самого платежу. Таким чином зловмисники не можуть отримати жодних даних: ні ім’я, ні адреси, ні номеру телефону чи картки клієнта. Ваші кошти залишаються захищеними.

Крім того, єдиний гаманець виключає будь-який вид спаму чи маркетингових розсилок, тому що персональні дані не передаються навіть партнерам системи. Все це робить операції за допомогою Masterpass одним з найнадійніших методів безконтактної оплати.

Автор: Оксана Загороднюк, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 10.03.2020 | Переглядів: 1186 | онлайн кошелек, кошелек, оплата

Читайте також на цю тему: