Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Найсмачніші страви з креветками

Автор: Светлана Егорова, 17.01.2021, 14:01:17 Найсмачніші страви з креветками

Хто ж не любить креветки? Цей смачний морепродукт асоціюється з відпусткою на теплому узбережжі, відпочинком та позитивними емоціями. Та тепер для того, щоб поласувати креветками, не доведеться їхати до моря. Адже львівська доставка їжі із задоволенням привезе для вас страви з морепродуктами. Головне — визначитися, що саме ви хочете сьогодні їсти. Щоб полегшити вам цей вибір, ми підготували для вас підбірку найсмачніших страв з креветками. А також розповімо про їхні позитивні властивості.

Корисні властивості креветок

Такий морепродукт — справжнє джерело незамінних для організму речовин. Так, креветки містять вітаміни групи В, а також А, С, D та Е. Саме тому, позитивно впливають на імунітет, стан шкіри, волосся та нігтів. Також креветки багаті корисними мінералами: калієм, фосфором, магнієм та кальцієм. Особливо багато в креветках йоду — компоненту, який позитивно впливає на роботу щитоподібної залози.

До того ж, креветки — дієтичний продукт з помірним вмістом калорій та жиру. Тож їм можна вживати, не побоюючись набрати надмірну вагу. 

ТОП-5 страв з креветками

А тепер — до головного. Підбірка страв, яка нікого не залишить байдужим:

№1 — Різото з тигровими креветками

Креветки, мідії та кальмари обсмажуються у вині та додаються до рису. А доповнивши цю страву тертим пармезаном та гілочкою чебрецю, отримуємо справжній кулінарний шедевр. Різото — чудовий вибір і для романтичної вечері, і для вечірки з друзями.

№2 — Бургер з тигровими креветками

Такого ви ще точно не куштували! Хрустка булочка, соус айолі, креветки — неймовірно смачно. І чудова альтернатива традиційним та звичним “фаст-фудівським” бургерам.

№3 — Хвости тигрової креветки у вершковому або томатному соусі

Просто та смачно — саме так можна схарактеризувати цю страву. Нічого зайвого — лише насичений смак креветок, доповнений соусом на ваш смак. Для поціновувачів простої кухні. 

№4 — Салат з руколою, пармезаном та тигровими креветками

Така легка й смачна страва стане чудовим варіантом обіду чи вечері. Корисно, збалансовано, традиційно — що може бути краще!

№5 — Мікс морепродуктів

Завершуємо наш список стравою, яка містить не лише тигрову креветку, а й не менш смачні інші морепродукти: мідії, кальмари, каракатиці. Чудовий вибір для тих, хто любить куштувати багато різного та смачного.

Яку б з цих страв ви б не вибрали, гарантуємо: залишитесь задоволеними! А якщо хочете придбати креветки для того, щоб приготувати їх удома, обирайте лише свіжі морепродукти з однорідним кольором, та купуйте їх в перевірених місцях.

Автор: Светлана Егорова, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 17.01.2021 | Переглядів: 1636 | доставка еды, еда

Читайте також на цю тему: