Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Найсмачніші суші з доставкою в Києві

Автор: Светлана Егорова, 23.03.2020, 20:38:55 Найсмачніші суші з доставкою в Києві

Знайти дійсно смачні японські страви в Україні важко. У Києві є тільки кілька ресторанів і служб доставки, у яких суші, роли або рамен виходять дійсно відмінними. Японські страви, приготовані за японської рецептурою з додаванням українського колориту можна тут.

Сьогодні розберемо, на які доставки традиційних японських суші та ролів звернути увагу в Києві.

Суші Сет

Мережа ресторанів з власною службою доставки є в Києві, Харкові та Одесі. Замовлення доставляються за конкретною адресою з 10 ранку до 21.30 вечора. Кур'єр привезе замовлення за 60-90 хвилин в будь-яку точку міста. Замовлення оплачуються лише готівкою.

Суші

В меню ресторану крім стандартних суші, ролів і сетів для великої компанії є гарячі страви, запечені роли, салати і навіть піца.

СушиЯ

Українська мережа ресторанів японської кухні. Фірмові заклади є у Львові, Києві, Харкові, Дніпрі, Івано-Франківську, Сумах та інших містах країни. Ви відразу впізнаєте її за фірмовим поєднанням оранжевого, червоного і зеленого відтінків на вивісці.

Суші

В меню є страви на одну людину, якщо ви захотіли ситно і смачно пообідати. Також є сети для великих компаній або для романтичного побачення за 649 і 349 грн. До апетитних суші замовляйте салат, десерт або закуску.

Мінімальна сума доставки — 150 грн. Замовлення приймаються з 11 ранку до півночі. Оплатити замовлення можна готівкою, банківською карткою або через платіжний сервіс LiqPay. За зайве очікування ви отримаєте від кур'єра смачний бонус.

СушіЛенд

Магазин традиційних страв японської та італійської кухні доставляє замовлення лівим берегом. Замовлення приймаються з 10.30 до 22.30. Мінімальна сума замовлення залежить від віддаленості адреси доставки від магазину.

Суші

У меню ви знайдете вигідні пропозиції для посиденьок у великих компаніях на кшталт популярних сетів або піци. Також можна зібрати обід або вечерю на двох: гарячі страви, пікантні супи та салати.

Sushi Point

Одне з найдемократичніших за цінами в меню місць з доставкою. Ресторан спеціалізується виключно на японських стравах. Порція ролів Філадельфія в кунжуті обійдеться всього лише в 129 грн. Для великих компаній можна замовити суші-торт за 1299 грн.

Суші

Мінімальна сума замовлення для безкоштовної доставки — 199 грн. Для замовлень з передмістя — 399 грн. Замовлення приймаються з 10 ранку до 10 вечора. Кур'єр приїде до вас через 45-90 хвилин після оформлення замовлення в залежності від віддаленості адреси доставки.

Mister Cat

Піцерія з власною доставкою, в меню якої є і страви японської кухні. У меню на сайті дійсно великий вибір традиційних суші та ролів: дракон, Філадельфія, Каліфорнія, темпура, каппа тощо. Є можливість взяти в ресторані повноцінний сніданок або бізнес-ланч.

Суші

Мінімальна сума замовлення для кур'єрської доставки розраховується залежно від віддаленості вашого місцеперебування від ресторану.

Як бачите, в Києві все ж є варіанти якісної доставки смачних японських закусок. Вивчіть всіх кандидатів докладніше, щоб швидше насолодитися своєю улюбленою стравою.

Автор: Светлана Егорова, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 23.03.2020 | Переглядів: 1635 | доставка еды, роллы, суши, еда

Читайте також на цю тему: