Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Які суші скуштувати? ТОП найсмачніших суші та ролів

Автор: Светлана Егорова, 07.01.2020, 17:21:48 Які суші скуштувати? ТОП найсмачніших суші та ролів

В онлайн-ресторані Орігамі суші – напрочуд смачні та ситні. Їх можуть замовити львів’яни та гості міста в будь-який час. Страва японської кухні з рису і морепродуктів – улюблені ласощі для багатьох людей. Завдяки широкому вибору сортів та начинок, задоволення отримає кожен прихильник японської їжі. Замовляйте доставку суші у Львові від Origami на сайті http://origami.lviv.ua.

Різні види

Японська кухня налічує велику кількість категорій суші. В традиційних продуктах використовується тільки рис та морепродукти. В ролах можуть бути різні види риби, м’яса, овочів, сирів. Важко визначити, які з них найсмачніші: з копченою, в’яленою, сирою рибою, червоною ікрою, маринованими приправами, кунжутом, сиром, огірками, авокадо, різними м'ясо та морепродуктами. Завдяки своїй формі, кількості рису, водорості, складу начинки, суші мають своє найменування: макі (хосомакі, уромакі, футомакі), темакі (конусна форма), нігірі (рис з одним шматочком риби), гункани (з овальною формою). В деяких видах червона риба, вугорь чи інші смачні продукти знаходяться в середині начинки, а деякі – покриті тонкими шматочками червоної риби. Найбільш відомими та впізнаними вважаються суші Каліфорнія та Філадельфія. В них гармонічно поєднуються інгредієнти, надаючи ніжний смак і ситність страві. Ви можете замовити суші в ресторані «Орігамі» з різними складовими.

Асортимент

Ресторан «Орігамі» пропонує :

  • Каліфорнію Сяке (з лососем, авокадо, огірком, японським омлетом, соусом);
  • Каліфорнію Магуро (з тунцем, овочами);
  • Філадельфію з лососем;
  • Каліфорнію Кенсу (з копченим лососем).

Не меншою популярністю користуються Унагі (набори з копченим вугром в асортименті). В цю лінійку входить Унагі Темпура, Каліфорнія, Хоттей, Маме. Роли Унагі з вугром, авокадо, свіжими огірками виділяються приємним смаком та різними корисними властивостями.

Традиційним видом суші без смакових добавок вважаються Нігірі. В них особливим чином поєднується варений рис та шматочки свіжого лосося зверху. Азіатські рецепти розраховані на сиру рибу. В цьому випадку обов’язковою добавкою вважається соєвий соус з імбиром. Соус та імбир знезаражують сиру рибу.

Гурманам більше подобаються вироби з різними компонентами. Завдяки вправності та умінню кухарів, створюються нові рецептури ролів з нечуваними смаками. Особливий смак продукції японської кухні придає авокадо. В ролах Фелікс Хотате, Маме Ебі, Хоттей Унагі гармонічно поєднується авокадо з вугром, морським гребінцем, лососем, креветками. За рахунок цього фрукту підсилюється основний смак, додається м'якість.

Коли роли виступають в якості закуски, то слід обрати монороли Хосомакі. В їхньому складі: лосось, вугор, креветки, тунець, рис, норі. Зверніть увагу на Сяке-Макі (з лососем) та Магуро Макі (з включенням тунця).

Японські суші міцно ввійшли в наше життя. Їх обожнюють діти, підлітки, молодь, люди середнього та старшого віку. Цю продукцію японської кухні замовляють працівники офісів на обід або на святкове зібрання. Молодіжні компанії часто збираються у когось вдома, на дачі, на природі, вибравши тематикою своєї зустрічі ласощі з японською їжею. Часто роли стають головним стравою на святковому столі. На сайті origami.lviv.ua клієнти можуть вибрати та заказати будь-які роли.

Переваги

Для приготування суші використовуються продукти високої якості, куплені у перевірених постачальників. Origami не готує продукцію про запас, не допускаючи обвітрення чи засихання інгредієнтів. Всі складові компоненти – свіжі та корисні. Переваги:

  • великий вибір суші різних видів, форм, різноманітного наповнення (з червоною рибою, вугрем, натуральною ікрою, авокадо, огірком, сиром, овочами);
  • чудовий смак та ситість;
  • корисна продукція з унікальним набором вітамінів, ненасичених жирних кислот;
  • висока якість;
  • красивій вигляд;
  • швидка доставка;
  • невисока ціна.

Замовивши гункани, нігірі, розсипанки, завиванці з водоростями норі, ви залишитеся в захваті від приємного смаку та якості. Кур’єри доставляють продукцію у спеціальному термопосуді, зберігаючому смак та вигляд.

Автор: Светлана Егорова, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 07.01.2020 | Переглядів: 11086 | доставка еды, еда, суши

Читайте також на цю тему: