Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Де замовити друк 3D Metal Tech?

Автор: Анатолий Радченко, 07.02.2021, 20:53:33 Де замовити друк 3D Metal Tech?
Всього кілька років тому 3D-друк був послугою - ближчою до наукової фантастики. Сьогодні ця технологія стала невід'ємною частиною життя споживачів. За своєю суттю це унікальна технологія створення об'ємного об'єкта, отримана шляхом сканування і запуску певних програм. Апарат використовує пошарове відтворення моделі для друку макета. Він безпосередньо підключений до ПК, на якому файли об'єктній моделі зберігаються для друку.

Мікрооб'єкти друкуються на металевому 3D-принтері спеціально виготовленими чорнилом. Він представлений у вигляді суспензії в наночастинках рідкого металу. Дозвіл таких принтерів становить один мікрометр, а друк закінчується обов'язковим обжигом для фіксації моделі. Ця остаточна стадія має багато недоліків, включаючи низьке пороутворення і забруднення органічними речовинами (розчинниками).

Принцип пропонованого 3д друку полягає в тому, що під дією високої напруги, прикладеного до анода, іони металу відламуються і відлітають на підкладку, де осідають і сплавляються з основним металом. Щоб це працювало, футерування покривають шаром розчинника, в якому протікають окислювально-відновні реакції. Однак друк виконується миттєво чистим металом і не вимагає подальшого відпалу.

Друк з такою точністю допомагає встановлювати оптимальні сполуки й навіть використовувати органічні матеріали в електроніці. Коли справа доходить до метаматеріалів, поєднання металів може привести до матеріалів з цікавими механічними властивостями.

З 3D Metal Tech ви можете:

  • Виготовлення індивідуальних прототипів окремих виробів або невеликими партіями без інструментів;
  • Вироби зі складною геометрією або складними внутрішніми охолоджувальними каналами;
  • Оптимізуйте форму продукту для завантаження;
  • Зменшить масу деталі;
  • Зменшить вартість виробничого процесу;
  • Об'єднує збірку з кількох частин в одну функціональну деталь.

Технологія лазерної плавки широко використовується в медицині, авіакосмічній галузі, автомобілебудуванні, приладобудуванні, мистецтві та архітектурі. 3D Metal Tech - інноваційний високотехнологічний стартап в групі компаній ТАСС. Основна спеціалізація - адитивне виробництво металу (більш відоме як 3D-друк металом) і пов'язані з ним технології.
Автор: Анатолий Радченко, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 07.02.2021 | Переглядів: 942 | 3D-принтер, Печать

Читайте також на цю тему: