Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Програми для торгівлі: автоматизація у процесі

Автор: Оксана Загороднюк, 17.10.2021, 09:32:26 Програми для торгівлі

Автоматизація роботи торгівельної точки – універсальне рішення для будь-якого магазинного бізнесу. Це - хороше рішення для магазину із великими обсягом торгівлі чи малого магазинчика, що торгує кавою та кондитерськими виробами. Принцип роботи автоматизованого робочого місця для продавця той самий. Весь ланцюжок дій оцифровано і на жодному з етапів неможливо вкрасти гроші чи товари, зловживати довір'ям власника або припускатись помилок під час реалізації.

Де використовують такі системи?

Унікальність автоматизованої системи продажу у тому, що вона може використовуватись у всіх напрямках звичайної, спеціалізованої чи ексклюзивної торгівлі:

  • робота в супермаркетах з великим асортиментом товарів;
  • продаж товарів у бутіках, магазинах з реалізації ексклюзивної продукції конкретних брендів;
  • мінімаркетах з універсальним асортиментом товарів;
  • магазинах з великою кількістю фасонів, різновидів та класів товарів, що мають різну ціну та інші характеристики, які необхідно враховувати під час продажу;
  • робота магазинів із продажу товарів на вагу, а також реалізацією товарів змішаних груп.


Кому вигідна така система автоматизації продажу товарів?

Така система не тільки вигідна власникам, але й сподобається продавцям. Замість рутинних дій з пошуку актуальних цін та формування звітів по коштах за день, продавець має просто виконати алгоритм дій за інструкцією. Він бере товар і сканує штрих-код. Потім контролює запропоновані на екрані показники сплати. І зрештою, після оплати готівкою чи карткою, віддає чек покупцеві.

Всі ці операції проводить із беззаперечною точністю спеціальне програмне забезпечення. Такі програми для торгівлі є складовою частиною спеціального комплексу з автоматизації торгівлі. Вони фіксують всі необхідні дані для реалізації та можуть встановлюватись на будь-яке комп'ютерне обладнання магазину:

  • локальна система – на персональний комп'ютер;
  • підключення до хмарного сервісу зі збереженням даних - на віддаленому сервері.

 

Як працює продавець із програмою та які у нього з'являються можливості?

Простий інтерфейс програми для автоматизованої торгівлі можна вивчити за лічені години. Він зрозумілий у використанні і дозволить швидко обслуговувати клієнтів, навіть якщо вони купують велику кількість товарів одразу. Крім того, постійна технічна підтримка POS-комплектів, дозволить не турбуватись про оновлення ПО та інші технічні питання.

Надійність таких програм доведена багаторічним їх використанням на практиці та постійним оновленням базових програмних файлів. Це дає змогу ефективно захистити від всіх неприємностей та гарантувати якісну роботу обладнання і програмного забезпечення тривалий час та без втручання спеціалістів.

Автор: Оксана Загороднюк, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 17.10.2021 | Переглядів: 1369 | автоматизация, програмы, бизнес, торговля

Читайте також на цю тему: