Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Більше свята – більше грошей: найкращі різдвяні слоти

Автор: Сергій Ковальчук, 10.07.2022, 21:13:45 Більше свята – більше грошей: найкращі різдвяні слоти

До Різдва ще дуже далеко, проте слід готуватися завчасно. Цього разу ми вибрали 3 слоти, які уособлюють дух веселощів та святкові вібрації, адже сезон свят стає дедалі ближче. Всі ці слоти зіграні та перевірені нами, так що ви не зіткнетеся з жодними помилками. Крім того, всі вони доступні для мобільних пристроїв. Отже, ви можете грати в них, навіть перебуваючи на місцевому святі або просто вдома, потягуючи гарячий шоколад.

Santa VS Rudolf від Netent

SANTA VS RUDOLF BY NETENT

Усі ми знаємо цю історію – є Санта, а є Рудольф. У цьому слоті Санта бореться з Рудольф під час безкоштовних обертань. Ви можете отримати Santa Spins або Rudolf Spins. Обидва ігрові автомати онлайн дивовижні. Santa VS Rudolf має RTP 96,35%, і все це на 5 барабанах та 20 лініях виплат.

Якщо ви хочете побачити більше, ви можете переглянути наше відео ігрового процесу. У ньому також є позначки часу!

Jack Frost від Rival

Джек Фрост бореться між морозною – крижаною зимою та спекотним – гавайським – островом тики.

JACK FROST BY RIVAL

Як тільки ви потрапляєте на безкоштовні обертання, Джека Фрост змінює Гарольд Хіт. Він зовсім не радий, він підпалює барабани, і раптом символи перетворюються зі святкових цукерок та подарунків на кокоси, банани та сонячні окуляри.

Jack Frost має RTP 95,94%, 25 ліній виплат та 5 барабанів.

Звучить непогано? Обов'язково ознайомтеся з оглядом ігрового процесу. У ньому є ключові моменти і він наочно демонструє цю гру.

Різдвяна Ялинка 2 від Truelab

Christmas Tree 2 – це сіквел, причому дуже добре зроблений. Ви напевно знаєте про традицію Різдвяної ялинки, адже вона сходить до Йолі та старих часів, коли європейські язичники прикрашали ялинки, щоб привнести цвіт у статичне зимове місто.

CHRISTMAS TREE 2 BY TRUELAB

Цей слот має RTP 98,03% (WOW!), а також доброзичливий сніговик, який подарує вам безліч бонусів. Для більш детального огляду, не соромтеся дивитися наш відео огляд. У ньому є позначки часу!

Насолоджуйтесь цим сезоном, адже чари скрізь! З цими святковими і веселими слотами ви напевно виберетеся з цього комфортного місця і приймете новий початок, який чекає на нас попереду. Адже ці свята - це, зрештою, свято людей, природи, тоді як ми щосили намагаємося стати кращими і насолоджуємося вільним часом.

І навіть якщо у вас не буде вільного часу або ви не будете насолоджуватися/відзначати ці свята, ви заслуговуєте на те, щоб відчути трохи радості, адже ми завжди повинні рухатися вперед. Тому ми бажаємо вам всього найкращого у ці свята.

Автор: Сергій Ковальчук, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 10.07.2022 | Переглядів: 1657 | азартные игры, слоты

Читайте також на цю тему: