Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Як отримати дозвіл на проживання в Європі

Автор: Артем Кондратюк, 12.04.2024, 16:52:49 Як отримати дозвіл на проживання в Європі

На сьогодні зв'язки України з Європою дедалі більше зміцнюються. Багато наших співгромадян відвідують дивні ЄС з особистих питань чи питань бізнесу. І, внаслідок цього, перед багатьма ставатиме питання про отримання ВНЖ у Європі. Ця тенденція зумовлена більшою економічною та політичною стабільністю даного регіону, що відбивається на підприємницькій діяльності та рівні життя в цілому.

Однак одного бажання для переїзду на нове місце проживання замало. Міграція до Європи питання досить складне, тому що через великий потік емігрантів Європа посилила норми міграційного законодавства. Крім правил, що діють для всіх країн ЄС, кожна країна висуває свої додаткові вимоги.

Щоб процес оформлення ВНЖ пройшов швидко і грамотно, необхідно мати певні знання і практичний досвід у даній сфері. Найкращим рішенням у цій ситуації буде звернутися за допомогою до кваліфікованого фахівця, щоб уникнути фатальних помилок, які перекреслять усі ваші плани. Наприклад, ви можете отримати дозвіл на проживання в Європі на zigma.com.ua і через пару місяців вже насолоджуватися старовинною архітектурою європейських міст.

Для отримання ВНЖ у країнах ЄС необхідно мати документальні підтвердження того, що ваші підстави є законними та достатніми для того, щоб укорінитися на території країни.

Способи отримання посвідки на проживання в Європі

Можна виділити загальні для всієї Єврозони методи отримання тимчасового посвідки:

  • на підставі працевлаштування, укладання трудового договору;
  • на підставі інвестицій у розвиток однієї з країн ЄС;
  • на підставі територіального походження;
  • на підставі навчання у навчальному закладі;


Переваги європейської посвідки на проживання

Оформлення ВНЖ, безумовно, дає вам безліч переваг. Одним із перших є те, що з тимчасовим посвідкою на проживання Ви зможете:

  • вільно пересуватися територією всього ЄС
  • офіційно працювати
  • займатися підприємницькою діяльністю
  • навчатися у будь-якій навчальній установі.


Адвокатське об'єднання «ЗІгма» забезпечує своїм клієнтам бажаний результат у максимально стислий термін. Наші фахівці допомагають та направляють вас на кожному етапі оформлення тимчасового посвідки на проживання. Наша компанія допомагає клієнтам здійснити свій переїзд на легальних законних підставах з урахуванням усіх нюансів Міграційного Права. Наші консультанти підберуть для вас необхідний варіант і створять відповідну схему дій. Якщо ви хочете реалізувати свої плани з оформлення ВНЖ, то перше, що вам потрібно зробити – це зв'язатися з нами.

Автор: Артем Кондратюк, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 12.04.2024 | Переглядів: 210 | эмиграция, внж, проживання в Європі, Європа

Читайте також на цю тему: