Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » asus » 2010 » Ноябрь » 6
asus У Тимошенко підозрюють, що Янукович копіює Потьомкіна

asus


Оценка: 1.8/5 Голосов: 5

У Тимошенко підозрюють, що Янукович копіює Потьомкіна

06.11.2010, 12:23:17 1977 1.8 0

Нардеп від "Батьківщини" Григорій Немиря заявив, що створення Януковичем Комісії зі зміцнення демократії утворює в Україні "потьомкінську" демократію.

Екс-віце-прем'єр-міністр, заступник голови партії "Батьківщина" Григорій Немиря вважає, що президент Віктор Янукович створює в Україні "потьомкінську" демократію.

Про це Немиря заявив коментуючи Указ Януковича про створення на чолі з Сергієм Головатим Комісії зі зміцнення демократії та утвердження верховенства права.

"Це "потьмкінська" демократія, це "потьомкінська" політика, коли імітуються заходи, а насправді жити стає гірше, і демократія не посилюється, а послаблюється", - сказав Немиря.

Екс-віце-прем'єр нагадав, що за 8 місяців президентства Віктора Януковича Україна в рейтингу міжнародної організації "Репортери без кордонів" за рівнем свободи слова "скотилася на 42 місця вниз".

Як повідомлялося раніше, 5 листопада Віктор Янукович створив комісію зі зміцнення демократії та утвердження верховенства права.

Головою комісії Янукович призначив народного депутата від Партії регіонів Сергія Головатого ("за згодою", зазначено в указі). Голова має у місячний строк подати президенту пропозиції щодо персонального складу комісії.

Комісію створено "з метою об'єднання зусиль органів державної влади, політичних партій, громадських організацій, інших інститутів громадянського суспільства у справі зміцнення демократії та утвердження верховенства права".

Нагадаємо, 20 жовтня Європарламент обговорив ситуацію в Україні і висловив стурбованість у зв'язку з повідомленнями про згортання демократії в Україні, обмеження фундаментальних прав і, зокрема прав на свободу слова, свободу ЗМІ і свободу зборів.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо