Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Osavul » 2011 » Март » 19
Osavul Українофобія – витоки і методи боротьби.

Osavul


Оценка: 5.0/5 Голосов: 6

Українофобія – витоки і методи боротьби.

19.03.2011, 20:19:37 1678 5.0 0

Зародження українофобії в сучасності, напевне все таки міф. Українофобія – була, є і буде, адже Україна залишається «ласим шматком» і «кісткою в горлі» водночас.
Та старокомуністична та древньоімперська українофобія москалів (не росіян) не є чимось невідомим та поодиноким. В зв*язку з історичними подіями, так звана «ненависть» до Української нації та держави, звична не лише для московщини. Є безліч народів що сприймають Україну не миролюбно.
Та найгіршим є те, що в вищих ешелонах влади, в еліті державотворення, засіли представники московської українофобії. Тим самим боротьба проти них стає важкою, а інколи неможливою, адже кермо держави в українофобів.
Той метод боротьби, що проявив Шкляр, є гучним і вірним, проте мало дієвим. Його відмова від Шевченківської премії навряд чи викорінить українофобію і приведе національно – свідому еліту до влади.
На мою думку боротьба з українофобією, та й в принципі з усіма негараздами, повинна полягати в радикальності та революційності. Наша держава повинна пережити гучний переломний момент (революцію), ти самим змінити старий порядок на новий, як це зробила в свій час Європа, а зараз й робить Африка.
Та думка, що на даний момент десятки мільйонів українців раптом встануть і вийдуть на вулиці, хибна. Адже для Всеукраїнської національно – визвольної революції необхідна платформа. Суть її: економічна та соціальна, політична.
Соціальна – підготувати соціум та наладити систему народовладдя, поставити мету та розробити план дій.
Після вищесказаного проводиться Всеукраїнська революція, з повним викоріненням старої влади та приходу нової системи. На цьому революція не завершиться, адже мети не досягнуто.
Політична – провести повну зміну влади та приходу нової, молодої політичної еліти. Не так як це було після розпаду СРСР, що всі комуно – окупанти КПРС та КПУ так і залишились в владних кріслах.
Економічна – повна зміни суті «держави – платника» на «державу – кредитора». Розвиток «темних конячок» держави: газ, аграрний сектор, важка промисловість, наука.
Після закінчення саме такої революції на тлі національної – свідомості та потужної Ідеї Нації. Буде виявлено і придушено будь – яку українофобію.

08.03.2011 Заверуха А.І.

Прикреплённые изображения:
Osavul Українофобія – витоки і методи боротьби.
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо