Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » ryto » 2011 » Апрель » 11
ryto Секс в офіцерській позі - класно чи небезпечно?

ryto


Оценка: 1.0/5 Голосов: 2

Секс в офіцерській позі - класно чи небезпечно?

11.04.2011, 11:46:56 9022 1.0 0

Спробуй і дізнаєшся.

Офіцерська поза - позиція під час сексу, під час якої жінка сильно згинає ноги в колінах, закидаючи їх на плечі партнера, ніби на "погони". Що дозволяє отримати велику глибину проникнення й, тим самим, поліпшити відчуття.

Для гостроти відчуттів чоловік може або повністю відсторонитися від партнерки, або, навпаки, притиснутися до неї всім тілом, або чергувати і те, й інше.

Для максимального комфорту під сідниці або поперек партнерки треба підкласти подушку.

У чому кайф офіцерської пози

За словами експертів, саме в цій позиції обоє партнерів можуть отримати множинний оргазм. В офіцерській позі чоловік стимулює членом точку G й одночасно ділянку під животом, "масажуючи" матку.

Глибоке проникнення, яке забезпечує офіцерська поза, стимулює ерогенні точки піхви, а також стимулює чуттєві зони головки пеніса, посилюючи збудження і швидко наближаючи оргазм.
Офіцерська поза робить оргазм яскравішим, феєричнішим і тривалішим, як для чоловіка, так і для жінки. Але, на жаль, у бочці меду знайдеться ложка дьогтю...

Офіцерська поза - прекрасна, але небезпечна

Під час сексу в офіцерській позі в жінки може виникнути різкий біль і дискомфорт. Ситуація можлива, якщо довжина члена партнера 16 см і більше.

Річ у тому, що середня довжина піхви 15-16 см. Звісно, вона розтягується, пристосовуючись до розмірів пеніса. Але під час сексу в офіцерській позі член проходить не по осі піхви, а практично впоперек. У цьому напрямку максимальне введення можливе на 3-5 см, але чоловік часто вводить свою гідність повністю.

Жіноче тіло намагається контролювати проникнення, направляючи чоловічий член у безпечному напрямку. І подає тривожні сигнали господині - різкий біль, поколювання, дискомфорт.

Можуть виникнути навіть серйозні травми. Наприклад, кровотечі, "розриви" в піхві або матці, пошкодження клітора і статевих губ тощо.

Прикреплённые изображения:
ryto Секс в офіцерській позі - класно чи небезпечно?
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо