Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Ogin » 2011 » Май » 3
Ogin Файне місто Житомир

Ogin


Оценка: 2.0/5 Голосов: 8

Файне місто Житомир

03.05.2011, 00:03:27 2512 2.0 0

Попередній лист за підписом С,,,,,,,,,, був майже кумедним. За формою попередній лист мав ознаки образи релігійних почуттів віруючих громадян, а за змістом фактично був вимаганям хабарів. Його може треба було зразу відправити до прокуратури, але я відповів дуже дипломатично. Потвори трохи злякалися. Мене запросили до Управління зв'язків з громадскістю міськради, я там зустрів чувіху, їй 40 ще не було, вона пообіцяла організувати зустріч з заступником мера, але краще б вона пообіцяла забути про ширку й демедрол! Але замість зустрічі я отримав новий потворний лист за підписом О. М. Бочковського. Знайоме призвище, ви такого пана не знаєте?

Треба буде знову поїхати у файне місто Житомир і зайти в 103 кабінет, бо якщо вірити паперу, то відповіли мені якраз на Великдень Даждьбожий (21.04.11). добре, що хоч вже пам'ятають про Закон України "Про зверненя громадян", бо до того відповіді чекати можна було декілька місяців. Це просто "Укрпошта" погано працює... Цей мій лист до Міськради буде останнім, після нього зразу буде заява до суду.
Усім бажаю добра!

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо