Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » karavany » 2011 » Июль » 12
karavany Огляд політичного життя за січень-червень 2011 року

karavany


Оценка: 2.0/5 Голосов: 2

Огляд політичного життя за січень-червень 2011 року

12.07.2011, 12:00:36 2734 2.0 0

Політична ситуація в місті за перші шість місяців року видалася в цілому спокійною. Зафіксовано лише одну системну акцію протесту (провела КПУ проти підвищення цін та тарифів).
Найактивнішими в політичному відношенні були радикально налаштовані ліві та праві – КПУ та ВО «Свобода». Саме ці політичні сили провели найбільшу кількість масових заходів, на протязі всього аналізованого періоду виставляли агітаційні намети.
Разом з тим, аналіз медійного простору міста яскраво свідчить, що традиційна активність цих політичних сил не знайшла скільки-небудь суттєвого інтересу у представників ЗМІ, що не додало їм жаданої популярності.
При цьому, маргінальність даних політичних сил, навіть не зважаючи на те, що вони представлені у міській раді (по два депутати), та суттєве переважання у фінансовій спроможності вивела на перший план таку політичну організацію як «Фронт Змін».
Саме ця політична сила є лідером інформаційного простору міста на протязі останніх пів року. Варто зауважити, що «Фронт Змін», досягнувши гарних результатів на місцевих виборах у жовтні минулого року не зупинився на досягнутому, а впевнено тримає інформаційний баланс на вигідному для себе рівні, орієнтуючись на гарний результат на наступних виборах у Верховну Раду.
Всього у Житомирі зареєстровано 117 міських осередків політичних партій.
 Відносно активними можна назвати 35 з них. Критерієм тут є лише факт участі в останніх виборах міського голови та депутатів міської ради.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо