Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » persona_grata » 2011 » Сентябрь » 18
persona_grata У світ вийшов новий номер журналу "Філео + Логос"

persona_grata


Оценка: 3.0/5 Голосов: 4

У світ вийшов новий номер журналу "Філео + Логос"

17.09.2011, 23:05:35 2712 3.0 0

У приміщенні обласного літературного музею відбулась презентація нового номеру літературного журналу " Філео + Логос". Презентувався 18 порядковий і лише 2 офіційний номер видання, оскільки державну реєстрацію "Логос" отримав тільки навесні цього року.

Заснував його професор Петро Васильович Білоус ще в 2000 році. Тоді авторами були в основному викладачі та декілька студентів, проте зараз уже це в основному студенти, і не лише з Житомира, а й Києва, Полтави, Ужгорода, Івано-Франківська та інших міст України.

Журнал має своєрідний поділ на рубрики. "LitHotel" - безпосередньо для іногородніх дописувачів, "Lit Тексти, поезія" - для поезії та "Проза" відповідно для прози. Крім того для тих, хто мав щастя поспілкуватись із людиною, дотичною до літератури, існує рубрика "LitФорум", і для тих, хто хоче поділитись враженнями від тієї чи іншої книги -   "LitNotes ".

Співавторами журналу може стати будь-хто, незалежно від місця проживання, віку чи чогось іншого. Достатньо просто надіслати свої роботи на електронну адресу [email protected]. Також інформацію про видання можна переглянути і в соціальних мережах: http://vkontakte.ru/fileologos або http://www.facebook.com/groups/fileologos/.

Редактор журналу Галина Левченко  зазначила, що якщо ваші твори потрапляють на сторінки журналу, то вони дійсно чогось варті, оскільки кожен твір проходить ретельну вичитку редколегії на чолі з Петром Білоусом. 

«Журнал створено для активізації літературного процесу у місті. Тут можна на інших подивитися, себе показати: почитати, оцінити, щось порадити початківцям тощо» – каже Галина Левченко.

Прикреплённые изображения:
persona_grata У світ вийшов новий номер журналу "Філео + Логос"
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо