Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Velychko » 2011 » Сентябрь » 25
Velychko Відповідаю на коментарі до публікацій про Перспективний виконком

Velychko


Оценка: 3.8/5 Голосов: 5

Відповідаю на коментарі до публікацій про Перспективний виконком

25.09.2011, 12:25:05 1731 3.8 0

Усім привіт! smile
Не очікував, що новина про створення Перспективного виконкому викличе такі різнопланові коментарі від читачів сайту. Читати їх було ДУЖЕ цікаво. Почитав їх на різних сайтах, і в цьому блозі Ви прочитаєте відповіді на найгостріші з них. Але на майбутнє, прошу: менше емоцій та більше взаємної поваги, взамін чесно обіцяю тримати тісний контакт і надалі! Почнемо? Шукайте свої нікнейми.

1. Давайте розпочнемо з позитиву:
kaktus_x (Вчера 13:07:15)
мегабугога!!!!!!!!!!!!!! пасаны - в ролевые игры можете играццо, а вот начнете кого-нить преследовать - дык в КПЗ запхают в секунду ))))))))
Відповідаю: ні, на ігри часу не вистачає. Але в дечому Ви праві. Якщо комусь це нагадує іграшку - супер, але що краще: воювати проти драконів віртуально чи спробувати свої сили у справжньому житті?
kaktus_x (Вчера 13:17:36)
я се должность Насяльника комитета по приему и распределению взяток хочу! ))))))))))))))))))))
Відповідаю: таких посад в нас немає, але, я думаю, що ви знаєте, де такі посади є ). Та не раджу, мабуть, шкідлива робота.

2. Тепер, щодо декількох коментарів на тему: «Хто працювати буде?»

горожанин [21 Сентября, 2011 11:46]
Детская копия опозиционного теневого кабинета!!))) Все рвутся в политику и у всех жажда власти, хоть и мнимой! Вопрос: а работать кто будет??? Скоро на 1 рабочего будут прниходится 10 дармоедов политиков!!!

Кonstantin garold (Вчера 22:06:59)
Мне кажется здесь всё гораздо проще,бездельники хотели бы узаконить свою деятельность!

Фёдор chessman (Вчера 16:19:57)
Интересно, а на постоянную работу они когда ходить будут??? Или их забавку с перспективным исполкомом кто-то щедро проплатит, что можно дурака повалять и не работать?

Відповідаю: Стосовно роботи: працюю на двох роботах: у школі вчителем та в інституті викладачем. Наша приймальня працює двічі на тиждень. Тричі звітував перед виборцями за рік як депутат. Якщо є час, тут можете почитати: Публічна відподвідь про результати діяльності

Виктор Пакистанец (Вчера 17:42:40)
Ну почему, эти холёные ребята считают житомирян полными идиотами? Заявлять о себе нужно не на пресс-конференциях, а своей работой в горсовете или работой на благо Житомира. Если ты депутат, то иди к людям, узнай чем они живут, подними этот вопрос на сессии горсовета. А сделав, решив проблему простого житомирянина, можешь об этом сказать, если считаешь, что "страна должна знать своих героев". А так? Поговорили, затем собрались и опять.... поговорили.Закатывайте рукава своих чистеньких костюмчиков, снимайте галстуки, "господа" и помогайте Боровцу готовить город к зиме!

Відповідаю: Пакистанец, спеціально для Вас завантажую фото (через годину після прес-конференції), хоча робили його з іншою метою - на згадку. Як бачите, одяг в окрузі не заважає пересуватись і з бабусями, які до речі потерпають найбільше, обговорювати проблеми і їх вирішення: вони знають мене, я знаю їх.

[img]https://lh5.googleusercontent.com/-8EDcKXhKFos/TnjZzG0knCI/AAAAAAAAAFc/cVcPH5boL9w/s576/DSC07710.JPG[/img]

Сподіваюсь, що Ви розумієте, чому вчитель ходить у костюмі і з краваткою. В приймальні працюю, як правило, в джинсах. Стосовно Боровця, на даному етапі спільну мову знаходжу, є конструктив, разом вирішили декілька питань.

3. А тепер, декілька схожих коментарів, тому об’єднаємо їх:


владимир коррупционер (Вчера 13:36:51)
интересно....откуда ноги у него растут у этого исполкома...и чей это политтехнологический проэкт...и почему нет ссылки на сайт этой организации...хотелось бы подробней узнать...
если кто то из приближенных величко читает то возьмите во внимание...что второй раз тема с аэродромом не пройдет....ему нужна другая фишка....

майдан Соборний [22 Сентября, 2011 10:45]
Пошла волна спецпроектов?!

Відповідаю: ми пообіцяли журналістам і це зафіксовано, що Перспективний виконком НІКОЛИ НЕ БУДЕ використовуватись у ЖОДНІЙ виборчій кампанії. Будемо тримати слово.

4. І хіба можна без резонансу?

Леон [21 Сентября, 2011 16:24]
Величко ганьбить Павла Жебрівського!та партию "Украінська Платформа"своими вчинками, так як він голосуе це просто перед виборцями повинно бути соромно,Величко за продаж Ботаничного саду голосував це факт!Да ми будемо спостерігати як він буде далі за цей садочок руку піднимати,а потім хай він розповість що це не я хата не моя!

Відповідаю: Це, звичайно, провокація, але ж стосовно ботсаду – відповім. Питання ботанічного саду підіймалось на прес-конференції: голосував ПРОТИ і буду голосувати ПРОТИ епіцентру.

А стосовно партії, розкрию невеличку таємницю – наша команда - безпартійні, але оскільки кожен має принципові політичні переконання, найближчим часом будемо працювати з однією із опозиційних політичних сил. Хоча, погодьтесь, якби шукали легших шляхів – вже були б у владі, чи не так?

5. І закінчуємо на гуморі та позитиві smile :

Aleksander kalyamus (Сегодня 00:36:12)
Очень перспективная рожа. Я уже таки спокоен ,да.

Відповідаю: Красенем себе не вважаю, але принципово фотошоп для «ліфтингу» власного бличчя не використовую.

Наталья katucha (Сегодня 17:32:21)
Коментар Ваш не цитую, але щиро вдячні! Приходьте до нас будемо діяти разом!

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо