Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » MABP » 2012 » Январь » 23
MABP Чи здолано корупцію в МВС?

MABP


Оценка: 3.7/5 Голосов: 3

Чи здолано корупцію в МВС?

23.01.2012, 19:16:36 1600 3.7 0

Як виявилося в ході одного застілля, перед романтичною поїздкою до Шрі-Ланки треба виконати низку банальних бюрократичних процедур. Одна з них - отримання закордонного паспорту в ДП МВС Украаїни "Ресурси-Документ", де видають з десяток папірців пришпилених до картонки з реквізитами та сумами до сплати. При отриманні паспорту і так безмежно щасливі мандрівники виявили, що їх чекає ще й приємний сюрприз: вони отримують медичну страховку, дійсну на території ЄС протягом року і навіть сплатили за неї по 100 гривень компанії "Оріана". На якого бена вона у Шрі-Ланці та за яким правом у стосі квитанцій кожного житомирянина, що отримує документ для виїзду за кордон, з'являється цей платіж - питання риторичні, оскільки описані події співпали в часі з фіналом скандалу навколо білого лімузину головного міліціонера (початок 2011-го).
Згадування про подібні ситуації в інших регіонах є як мінімум з 2008 року. Чи перервався потік одурених і застрахованих? Прокоментуйте, хто отримав закордонний паспорт нещодавно.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо