Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Город » zhitomir » 2012 » Февраль » 1
zhitomir В Житомирі стартував зимовий турнір по футболу. ФОТО

zhitomir


Оценка: 5.0/5 Голосов: 4

В Житомирі стартував зимовий турнір по футболу. ФОТО

01.02.2012, 17:51:27 2392 5.0 0

Не зважаючи на рекордні морози і сніг в Житомирі стартував зимовий турнір з футболу. Першими на засніжене запасне поле стадіону "Спартак" в суботу, 28 січня, вийшли команди "Дружба" (селище Пулино-Гута) і "Фортуна" (смт. Андрушівка).

Загалом же в турнірі, який традиційно присвячується річниці (на цей раз вже 68-ій) визволення міста Житомира та області від німецько-фашистських загарбників, приймають участь команди КФК міста і області, збірні команди ЖДЮСШ з футболу "Полісся" старших вікових груп.

Цього року турнір зібрав рекордну кількість сильних учасників. Адже в турнірі гратимуть чемпіони і призери області обох федерацій футболу - і Коцюбко і Опанащука. Всього у змаганнях беруть участь 14 команд, які спочатку зіграють в двох групах. Змагання традиційно відбуватимуться по суботах. Одна гра буде також щосереди.

Фаворитами змагань можна вважати житомирські команди СК "Легіон" та ФК "Арсенал", які вже грали у фіналі чемпіонату минулого року. Тоді перемогу святкував "Арсенал". Цього року до турніру приєднались також ФК "Бараші" та СК "Коростень". Для повного чемпіонського комплекту не вистачає хіба що новоград-волинців, бардичівлян і малинчан. Але й без них змагання обіцяють бути цікавими.

Пропонуємо вам переглянути фоторепортаж зустрічі: "Дружба" (селище Пулино-Гута) - "Фортуна" (смт. Андрушівка)

FootballZt.com - Футбол в Житомирі





































































Прикреплённые изображения:
zhitomir В Житомирі стартував зимовий турнір по футболу. ФОТО
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо