Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » RomanDavydenko » 2012 » Август » 27
RomanDavydenko УДАРний футбол!

RomanDavydenko


Оценка: 4.1/5 Голосов: 11

УДАРний футбол!

27.08.2012, 17:13:51 1816 4.1 0

З 23 по 26 серпня 2012 року на території стадіону в с. Тетерівка Житомирського району відбувся Всеукраїнський турнір з футболу серед дитячих команд 2002 – 2003 р.н. Всього взяло участь 10 команд з усієї України. Підростаюче покоління спортсменів розіграло справжні баталії на футбольному полі, а у фіналі зійшлись ФК «Фенікс» (м. Житомир) та ФК «Арсенал» (м. Київ).

Переможцями стали наші земляки, які обіграли київську команду з рахунком 4:1. Третє місце посів ФК «Полісся» (м. Житомир), який обіграв ФК «Волинь» (м.Луцьк) з рахунком 1:0.
Показово, що ФК «Фенікс», під професійним керівництвом Анатолія Волинця та Вадима Борисенка, провів всі матчі турніру без єдиної поразки.

Треба зазначити, що під час офіційної частини нагородження команд їх привітали кандидати в народні депутати України від політичної партії «УДАР В.Кличка» Р.Давиденко (62 округ) та Ю.Довбиш (67 округ). Роман Давиденко привітав земляків з перемогою та відмітив призерів та організаторів турніру почесними грамотами та подяками.

Р. Давиденко заявив: «Партія «УДАР В.Кличка» та я особисто вітаю учасників та призерів турніру, підтримую всі починання наших спортсменів. Ви - не тільки гордість Ваших батьків та близьких, Ви – гордість та майбутнє України. Можливо серед молодих футболістів, які зібралися на цьому полі стоять майбутні чемпіони, громадські та політичні діячі. Тільки разом ми зможемо створити справжню євпопейську та демократичну країну!».

Нагадаємо, що однією з основних програмних цілей політичної партії «УДАР В.Кличка» є підтримка українських спортсменів та популяризація спорту серед молоді, яка проводиться з 2003 року «Фондом братів Кличків» та Віталієм Кличко особисто.

Прикреплённые изображения:
RomanDavydenko УДАРний футбол!
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо