Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Arkadiy » 2012 » Октябрь » 22
Arkadiy Різниця між штучною та правдивою демократією.

Arkadiy


Оценка: 5/5 Голосов: 1

Різниця між штучною та правдивою демократією.

22.10.2012, 14:26:27 1416 0.0 0

Різниця між штучною та правдивою демократією.

Новоприбулий на посаду президента Янукович поїхав до Сеулу на саміт з протидії розповсюдження ядерної зброї і заходивсь позичати для України 450 мільйонів євро для того, аби встановити над Чорнобилем захисні споруди. В Україні Янукович є одним з головних активних діячів по знищенню демократії і прагне зреалізувати задум бачити всіх громадян України мовчазними спостерігачами за тим, як він з колегами приймає і втілює в життя безглузді рішення. Але перед тим, як його офіційно визнають диктатором, аби ще більш захистити себе і обрости грошима як мязами Янукович відвідує зібрання відомих та впливових громадсько-політичних діячів по всьому світі і вдає із себе гаранта того, що грошові інвестиції та поміч, яка буде направлена іноземцями на підтримку України не осяде в гаманцях чиновників. Проте важко віриться і закордонним інвесторам теж, що Янукович і його оточення не піддадуться спокусі хоча б половину грошей, отриманих на подолання проблем всередині країни, розподілити між собою, як то було модно і безкарно робити за часи царювання Кучми. Кандидата в президенти Януковича помилували, коли на громадський розсуд було винесено низку доказів, що Янукович вчинив ряд злочинів з метою будь-що захопити президентську владу в Україні. Зловживаючи посадою прем’єр міністра він застосував адміністративні ресурси в корисних цілях і робив спроби методом підробки голосів затвердити свою кандидатуру на посаді президента України.

Жодна країна світу не була тик принижена, як Україна коли людина яка перебувала в місцях позбавлення волі і яка не має права за конституцією навіть балотуватись у президенти раптом опиняється на вершині владного олімпу. В 2010 році Янукович і його спонсори повторили свої методи по присвоєнню влади в Україні і більш за всіх на цей факт накеровували увагу громадськості Луценко та Тимошенко, за що були покарані ізоляцією від українського народу і звісно, що у в’язниці лідерам української опозиції знищують волю та особистість і подібна долю кати, найняті Януковичем, хочуть наблизити до всіх, хто щось робить, аби побачити в Україні справедливість. Після помаранчевої революції ніхто надто не наполягав на тім, аби за нові скоєні злочини по фальсифікаціям на виборах президента підвести Януковича до кримінальної відповідальності. Серед людей почали гуляти міфи, що Віктор Федорович людина порядна і що його злочинна діяльність в молоді роки - була прикра помилка, спричинена відсутністю життєвого досвіду, а те, що він захоплюється новою злочинною діяльністю вже у зрілому віці не розглядається, як діяльність рецидивіста. Чи залякали Ющенка чи підкупили - про те він повідає, певне, в глибокій своїй старості, але він не взяв на себе відповідальності боротися проти явного свавілля президента самозванця і тільки найвідданіші українському народу політики встали на захист України як демократичної європейської країни.

Протидіючи порушникам закону України і до того ж захищаючи морально-етичні норми, притаманні розвиненим демократичним країнам, опозиційні до доморощеної української мафії політичні лідери добровільно пішли на самопожертву сміливо назустріч стражданням і заради порятунку України від диктатури. Визначившись з намірами щодо неслухняної опозиції «партія регіонів» зайнялась клонуванням псевдо-опозиціонерів, бо згідно з планом по знищенню демократичних проявів українці мають протягом вже першого терміну царювання Януковича забути про ідеї, які пропонує демократична опозиція. Пані Наталля Королевська, наприклад, відверто розглядається «партією регіонів» як дуже вдалий варіант для заміни Юлії Тимошенко як лідера опозиційного до партії регіонів руху – така само, як Юлія, вродлива і розумна і сміливі чесні промови вміє комбінувати, але хто проникливий, то може помітити, що в її словах душевної щирості непомітно і що вона ледь не слово в слово повторює промови хиба не десятилітньої давнини авторства Тимошенко. Восені 2012 року українці будуть мати реальний шанс повернути в Україну демократію і створити для неї комфортні умови проживання, зробивши демократичний вибір для того, аби Верховна Рада була дійсно Радою а не Зрадою для мешканців України!

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо