Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » ML » 2012 » Ноябрь » 4
ML Агенство нерухомості «Ніка» м. Житомир - і знову шахрайство!

ML


Оценка: 3.9/5 Голосов: 7

Агенство нерухомості «Ніка» м. Житомир - і знову шахрайство!

04.11.2012, 17:59:35 2250 3.9 0

Моє знайомство з вашим містом почалося з шахрайства.

Справа у тому, що я родом з Тернопільщини, але життєві обставини склалися так, що довелося переїхати у Житомир. Звісно ж квартири своєї тут немає, тому почав шукати квартиру, яка зається в оренду. Після довготривалих інтернет пошуків, знайшов декілька варіантів і от перший виявився, як кажуть - лохотроном.

Заманливе оголошення про однокімнатну квартиру за 800 грн., було розміщене на сайті оголошень "Сландо". Подзвонивши за номером 0930364557, майже приємний голос молодої дівчини підтвердив, що все правильно для деталей потріно підійти за адресою: вулиця Котовського, 61, офіс агенства нерухомості «Ніка».

Наступного дня зустріч з агенством нерухомості "Ніка" розпочалася із здивування, насправді вони не знали навіть про існування цього оголошення, між працівниками прозвучала фраза "вже й таке вивішують", малось на увазі оголошення. Це мене насторожило, але через те, що квартира потрібна була негайно я погодився на їхні умови.

І ось найцікавіше, агенство нерухомості «Ніка», пропонує підписати договір, згідно якого вони повідомляють, що ніякої відповідальності не несуть і, що головне, квартири не обіцяють! Все, що вони роблять - це за 300грн., місяць надають інформацію про вільні квартири, що здаються в оренду. Тобто дають номер власника і ви з ним вже зв'язуєтеся, щоб домовитися про зустріч. Звісно ж прямим текстом у договорі це не говориться, але суть його така.

Все би нічого, але ситуація, яка склалася, змушує назвати агенство нерухомості "Ніка" - шахраями! Справа у тому, що номер, який вони дають після оплати 300грн - це не номер хазяйки квартири, а підставної особи, яка пізніше або немає часу зустрітися через роботу і переносить зустріч, або відправляється у відрядження. Все це розраховано на людину, яка не живе у Житомирі і яка не буде чекати (що й логічно, знімають квартиру не жителі Житомира). Після так званого відрядження, або ж у день домовленої зустрічі - номер хазяйки робиться відсутнім, або ж відверто ігнорує дзвінки (що було й зі мною). Саме ж агенство нерухомості "Ніка", теж або ігнорує ваші дзвінки, або в супроводі відмазок згідно договору ще потягне місяць часу і хитро потирає свої шахрайські руки.

Мій випадок відбувся давніше, але ось щойно те ж саме відбулося з іншою людиною, як видно з коментарів статті, яку опублікував на одному сайті: http://figli.pp.ua/info/oberezhno-shahraji-ahenstvo-neruhomosti-nika-zhytomyr.html#comment-1542

Піднімаю цю тему, бо хочеться більше інформації про цих шахраїв засвітити в інтернеті. Все таки, не приємно не так від ситуації, як від того яке враження від міста ці люди творять для гостей Житомира. Я дуже надіюся, що тут не всі такі і що моя історія позитивно вплине на зменшення шахрайства у Житомирі.

Додаткова інформація:
Агенство нерухомості "Ніка" у м.Житомир зареєстроване як ПП на ім’я Примачек Оксана Іванівна. Номер агенства: 093 03 64 557. Номер підставної особи: 0930177518 - Олександра.

П.С: опублікована стаття написана не журналістом, висвітлюється думка автора, що ґрунтується на життєвому досвіді, який одного разу перетнувся з описаною шахрайською схемою.

Прикреплённые изображения:
ML Агенство нерухомості «Ніка» м. Житомир - і знову шахрайство!
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо