Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » marfutya » 2012 » Ноябрь » 15
marfutya "ГОРБАТИМ" БУТИ ДОБРЕ......АБО ЯК ПРАЦЮЮТЬ ТІ,КОГО ПОКРИВАЮТЬ РОДИЧІ....

marfutya


Оценка: 5.0/5 Голосов: 1

"ГОРБАТИМ" БУТИ ДОБРЕ......АБО ЯК ПРАЦЮЮТЬ ТІ,КОГО ПОКРИВАЮТЬ РОДИЧІ....

15.11.2012, 20:52:50 1330 5.0 0

З настанням кризи розповсюдилось явище "горбатизму",або простіше кажучи -коли на роботу приймають лише тих,за кого замовили "добре словечко".До таких працівників і ставлення краще,і вимог менше і привілегій більше.За останні декалька днів я зустрілася двічі з такими "ГОРБАТИМИ ПРАЦІВНИКАМИ",якість їхньої роботи мене обурила.
Так на одній дільниці Теплокомуненерго особа,яка займала посаду хіміка,не проводила ані аналізів якості води,ані очищала воду до необхідного рівня.Коли її помилки "випливли",то вона спробувала винити інших працівників.коли в неї це не вийшло,то обов*ялися численні родичі,які переписали журнали обліку,очисти воду ..і,вуаля,ніяких претензій і не було.... і за таку роботу вона отримує бюджетні гроші....

Інший випадок в батальйоні патрульної служби(Заробітня платня нараховується з держбюджету!) коли донька одного полковника у відставці офіційно влаштована на сержанській посаді,але постійно купує лікарняне,бо завжди для неї не підходящі графік і умови праці.Я впевнена,що вона купує ці лікарняні,бо постійно її бачу в розважальних закладах на підпитку абсолютно здоровою і веселею.Якби в цієї особи не було б татка-полковника,то давно б її попросили залишити цю роботу,а так мусять закривати очі на ці витівки.Вона розважається,зарплата капає..а тим,хто працює за себе і мусить працювати частину її змін,то ні копійки не доплочують.. чомусь згадалася пісня "папина дочка"...
і де справедливість???

А скільки таких працівників по Україні,нічого не вміють і не розуміють,а їх не звільняють... через них страждають люди,які заслуговують на ці посади!

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо