Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » amberis » 2013 » Февраль » 4
amberis Громадськи слухання: Щеплення: «ЗА» та «ПРОТИ»

amberis


Оценка: 5.0/5 Голосов: 3

Громадськи слухання: Щеплення: «ЗА» та «ПРОТИ»

04.02.2013, 18:12:48 1789 5.0 0

Тема вакцинації традиційно актуалізується на початку епідемії  грипу в Україні. Тому саме з неї Громадська Організація «Екомїръ» розпочинає серію громадських слухань на «гарячі теми», так чи інакше мають неоднозначне тлумачення різними соціальними групами й державними структурами. Лікарі й педагоги у своїй більшості мають дві думки з цього гострого питання: одну – відповідно до посадової інструкції, і іншу – особисту, для внутрісімейного застосування. Особливо треба відзначити збільшення випадкив оплати фіктивного щеплення для медкарти.
З метою допомогти нам побачити достовірну картину, ми запрошуємо до Житомира керівництво ГО «Ліги захисту цивільних прав» (http://www.privivok.net.ua/). Ця Всеукраїнська Громадська Організація вже 7 років відслідковує й системно аналізує смертельні й важкі наслідки щеплень в Україні, спілкується з аналогічними закордонними громадськими організаціями, подає рекомендації в МОЗ України з цих питань.
Президент цієї організації В’ячеслав Косталев зробить аналіз  юридичних питань вакцинації, а лікар-педіатр  вищої категорії Наталя Коломиєць дасть медичні аспекти цієї теми. До діалогу запрошуються й житомирські лікарі й медпрацівники.
Особливо цікавим для учасників буде досвід близько 50 родин, які живуть без щеплень від 1 до 20 років. Ми сподіваємося,що спілкування з ними дасть додатковий матеріал для обговорення.
На закінчення програми, буде запропонований невеликий анонс наступної теми: «Чому не вчать у школі?»
   Наш сайт: http://www.ekomir.org.ua\   тел.: 46-87-60.

 

Прикреплённые изображения:
amberis Громадськи слухання: Щеплення: «ЗА» та «ПРОТИ»
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо