Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » VIPinkognito » 2013 » Февраль » 25
VIPinkognito Ми закликаємо вас бути мудрими, довіртеся Лікарняній касі

VIPinkognito


Оценка: 5/5 Голосов: 1

Ми закликаємо вас бути мудрими, довіртеся Лікарняній касі

25.02.2013, 09:57:57 1369 0.0 0

В наші дні склалася така ситуація, коли ми, пересічні громадяни, змушені самі захищати і оберігати наше здоров’я, не надто розраховуючи на допомогу держави. Ні для кого не секрет, що сучасне й якісне лікування потребує багато коштів і багато часу. Але ж хвороба не запитує нас про те, чи маємо ми фінансові можливості для її подолання, чи можемо ми застосувати дорогі, але ефективні ліки, провести складну операцію із застосуванням не лише новітніх технологій, а й найсучаснішої медичної техніки.

Як же можна застрахувати себе і свою родину від несподіваних «подарунків» долі? Як бути впевненим у завтрашньому дні? Як знайти засоби і кошти, аби подолати будь-яку хворобу, що може зустрітися на життєвому шляху?

Кажуть, розумна людина завжди знайде вихід із важкого становища, а мудра людина у важке становище ніколи не потрапить.

Лікарняна каса – праобраз страхової медицини. Вона у сотні разів збільшує наші можливості в подоланні хвороб, отриманні якісного і сучасного лікування. Недуга з’являється раптово, і, як усім відома омела захоплює рослинні життя, так і хвороба бере людський організм у полон, не попереджаючи і не шкодуючи нас.

Тисячі людей завдячують лікарняній касі збереженим здоров’ям, врятованим життям, родинним щастям. Благодійна організація «Лікарняна каса Житомирської області» – це завжди захист Вашого здоров’я та впевненість у завтрашньому дні. В нових соціальних умовах ця благодійна організація захищає сімейні бюджети, забезпечує якісним лікуванням. Сплачуючи лише 25 гривень кожного місяця ви отримаєте найкращі ліки, при чому ніхто не буде зважати на їх вартість, тому що для працівників Лікарняної каси перш за все – ваше здоров’я, яке може забезпечити лише якісне лікування. Громадяни, які перебувають в організації, не мають обмежень щодо витрат на лікування та кількості звернень за медичною допомогою (в межах регламентуючих Положень).

Хочеться наголосити на тому, що члени обласної лікарняної каси мають можливість діагностики, лікування у найкращих медичних закладах області та клініках м.Києва (за направленням). Перебуваючи в благодійній організації «Лікарняна каса Житомирської області», громадяни змогли в минулому році безкоштовно зробити вакцинацію від грипу та прийняти участь в різноманітних профілактичних програмах, які проводить ця організація. «Лікарняна каса Житомирської області» спрямовує свою діяльність на ефективну допомогу в наданні сучасних медичних послуг громадянам, які перебувають в ЛК.

Станом на 1 лютого 2013 року в лікарняній касі зареєстровано 200 тисяч 403 особи, а це – кожен шостий житель Житомирської області. У місті Новоград-Волинському та районі нараховується 6 тисяч 963 членів ЛК (в тому числі дітей – 1275).

За рахунок ЛК надано медикаментів в ЛПЗ міста та району на суму понад 512 тисяч гривень; витрати на лікування членів ЛК в обласних та лікувальних закладах м. Житомира склали 331 975,09 грн. У Новоград-Волинському міськрайТМО знаходиться запас ліків на суму 67 тисяч 112 грн. Ліками пацієнти забезпечуються не тільки у м.Новоград-Волинському, а й в більшості населених пунктів, де є лікарські амбулаторії.

Хочеться наголосити на можливості пільгового переходу до Лікарняної каси Житомирської області для організацій, які перебувають у міській лікарняній касі м.Новоград-Волинського. За умови сплати внеску у розмірі 28 гривень через бухгалтерію організації громадяни мають право користуватися допомогою лікарняної каси без очікування 3-х місячного терміну.

Важливим аспектом діяльності Лікарняної каси є захист інтересів членів ЛК. У Лікарняній касі працюють висококваліфіковані спеціалісти, люди з палким серцем, готові в будь-яку мить прийти на допомогу хворим. Добитися вагомих результатів у своїй роботі колектив організації зміг лише тому, що живе і працює за девізом: «Турбота про членів ЛК – перш за все!».Тож не забувайте, що життя і здоров’я – найбільша людська цінність. Оберігати і захищати їх покликана лікарняна каса. Ми закликаємо вас бути мудрими! 

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо