Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » RomanDavydenko » 2013 » Март » 20
RomanDavydenko Титанічні зусилля по видобутку титану, чи ми «фашисти» на своїй землі?

RomanDavydenko


Оценка: 3.0/5 Голосов: 4

Титанічні зусилля по видобутку титану, чи ми «фашисти» на своїй землі?

20.03.2013, 10:59:42 1408 3.0 0

Титанічні зусилля по видобутку титану, чи ми «фашисти» на своїй землі?


Певна річ, ми всі за розвиток держави, за модернізацію виробництва, за екологію і за те, щоб нашим дітям і онукам дісталась квітуча і незалежна Україна, але ці поняття для влади тільки на словах.

Тому підвердження рішення від 7 червня 2012 року про надання спеціального дозволу компанії НАК "Надра України" на видобуток ільменіт-титанових руд на території Злобицького родовища Житомирської області.

Виникають абсолютно логічні по своїй суті питання. Чи було громадське обговорення з мешканцями району, на видобування (чи продовження видобування) титанових руд? Чи розроблялись та затверджувались еколого-зберігаючи проєкти видобування? Чи проводилось змагання інвесторів, на кращій проєкт і умови, чи як все у нас робиться, надається право одній компанії на видобуток? Чи буде відновлюватися земля після видобутку? Якій зиск району області від того видобудку? Скільки робочих місць буде створено? І саме головне, наскільки небезпечний цей видобуток і не залишим ми своїм нащадкам пустелю, а після нас "хоч потоп". На всі ці актуальні питання, я так зрозумів немає відповіді.

Певна річ, ми за розвиток району і області, Житомирщина - багатий край та віддячує нам своїми надрами. Але треба ставитися до них з повагою, інакше коли, помре останнє дерево, висохне останнє джерело, загинуть звірі та птахи, люди зрозумють, що гроші їсти не можна.

Прикреплённые изображения:
RomanDavydenko Титанічні зусилля по видобутку титану, чи ми «фашисти» на своїй землі?
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо