Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » RomanDavydenko » 2013 » Апрель » 2
RomanDavydenko Україна перетвориться на аквапарк.

RomanDavydenko


Оценка: 2.6/5 Голосов: 5

Україна перетвориться на аквапарк.

02.04.2013, 00:29:20 1432 2.6 0

Про те що, природне підтоплення пов’язане з періодами максимального випадіння опадів, в данному випадку снігу, незабаром дощу. Що, підтоплення може мати сезонний, багаторічний, віковий чи більш подовжений характер у відповідності з циклічними змінами клімату за сприятливих для цього процесу морфоструктурних, ландшафтних і гідрогеологічних умов і до підтоплених можуть бути віднесені заплави річок, заболочені масиви, тощо. Це все науковий підхід, який потрібен в державі, де всі служби і міністерства працюють як швецарський годинник, на подолання наслідків, але ми не про це.

Як завжди природа «несподівано» засніжила половину території України. Проаналізувавши, хто і як боровся зі стихією побачив, що крім військових більше ніхто не здатний прибирати сніг. Наскільки я розумію це прямий обов'язок декількох міністерств - МНС, ЖКГ, Укравтодору. У нас тих, хто носить погони, кілька міністерств, але толку мало. Кожне міністерство має прес-службу, службу інформації і пропаганди, секретарок і ще десяток чи може сотні "трутнів" які ніякого відношення не мають, до даних міністерствам служб. А по всій Україні, це кілька десятків тисяч отримують заробітну плату, державну пенсію, вони займають приміщення, мають транспорт, оплачують комунальні послуги, ПММ, та інше, інше, інше. І всі ці міністерства "сидять" на держбюджеті, але коли прийшов час показати свою роботу, виявляється, що вони ні на що не здатні. Практично ніхто з цих міністерств не здатні надати допомогу громадянам та їх представників, ми практично не бачили. Солдати займалися очищенням від снігу дворів, вулиць, доріг, дахів. Військова техніка визволяла зі снігового полону машини, автобуси, швидкі допомоги. Не можу не сказати добрих слів волонтерам, які і завдяки Фейсбук об'єдналися і теж допомагали людям. Але були й такі, хто накрутив ціни на свої послуги, на хліб на крупу. Колишній 1-й заст КМДА Мазурчак чесно зізнався, що вчора в Києві працювали, тільки вдумайтеся - 4 одиниці техніки. Хочу спитати, а для чого потрібні всі ці міністерства? Необхідно скоротити всі їх керівництво, а співробітників перепідпорядкувати Міністерству Збройних Сил.

Столичні керівники запевняють, що на цей раз киян не кинуть один на один зі стихією і загроза повені в столиці може бути більш серйозною, ніж про неї офіційно повідомляє влада.

За інформацією джерела в одній з районних адміністрацій столиці, з КМДА надійшов терміновий наказ підготувати список територій, які можуть бути підтоплені в результаті танення снігу, а також включити в план першочергових заходів з ліквідації наслідків водної стихії можливої ??евакуації населення.
Нагадаємо, що на засіданні міського штабу з попередження загроз повені та подолання його наслідків говорились про недопущення підтоплення низинних територій міста.

Комунальним службам наказано негайно приступити до очищення зливостоків від снігу та сміття, перевірити на предмет безпеки під час паводку трамвайні колії і метрополітен. Особливу увагу буде приділено контролю за ситуацією на мулових полях Бортницької станції аерації. Місто готове обмежити в разі підтоплень рух транспорту, а також перекривати вулиці по необхідності. Техногенну катастрофу яку пророкують Київу в зв'язку з проривом дамби, взагалі ставить під загрозу питання існування столиці . Сподіваюсь, до цього не дійде.

Чиновники закликають киян проявити свідомість і прибрати авто, припарковані на узбіччях, щоб комунальники могли дістатися до зливостоків і прибрати з них лід.

Створивши міський штаб з ліквідації НАСЛІДКІВ НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ, аби відпрацювати план дій щодо підготовки до весняного паводку, Київська влада виправдовує свою безпорадність. Якщо повіні не буде, буде рапорт про героїчність здолання наслідків стихійного лиха, якщо повінь буде, то скажуть, що робили все можливе, аби запобігти катастрофі. А поки списують гроші на боротьбу зі стихійним лихом, киянам радять обзавестися гумовими чоботами, та човнами. Ось така турботлива у нас влада!

Прикреплённые изображения:
RomanDavydenko Україна перетвориться на аквапарк.
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо