Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » amberis » 2013 » Апрель » 23
amberis ТИ ДИВИ! Мар’яна Савка презентуватиме в Житомирі книгу Дарії Цвєк «Солодке Печиво»

amberis


Оценка: 3.0/5 Голосов: 6

ТИ ДИВИ! Мар’яна Савка презентуватиме в Житомирі книгу Дарії Цвєк «Солодке Печиво»

23.04.2013, 23:49:57 3283 3.0 0


Мар’яну Савку недарма називають найжіночнішою поетесою сучасності. Її вірші огортають, зігрівають та повертають у давно забуті спогади. Головний редактор і співзасновник «Видавництва Старого Лева» - поетеса, автор дванадцяти книг, перекладач, громадський діяч. Творчість поетеси перекладена польською, англійською, білоруською, російською, литовською мовами. Окрім того, Мар’яна Савка - Член АУП і НСПУ та лауреат Міжнародної журналістської премії ім. Василя Стуса за книги поезій (2003).


Мар’яна Савка завітає до Житомира на один вечір щоб пригостити гостей зустрічі найсвіжішою поезією та засмакувати запашну випічку за рецептами Дарії Цвєк з книги «Солодке печиво». Кулінарний бестселер виданий до Великодня після 25 років перерви. З початку 1960-их, коли «Солодке печиво» вперше вийшло в світ, його перевидавали дев’ять разів! Наклади книги перетнули позначку 1 000 000 примірників!

«Видавництво Старого Лева» не просто перевидало «Солодке печиво», а оновило і оживило його. Книгу одягли у сучасне дизайнерське вбрання, а поряд зі ступками та вінчиками в ній з’явилися блендери, міксери та інші електричні кухонні прилади. У книзі – понад п’ятсот рецептів, і кожен з них кухарі випробували на прохання видавництва. Докази того, що рецепти працюють, – на світлинах, вміщених у книгу.

- «Солодке печиво» – книга, перевірена часом, – говорить Мар’яна Савка. – Наше нове видання – сучасне, привабливе, але водночас у ньому збережений дух того часу, коли творила Дарія Цвек. В ілюстраціях використовували сімейні реліквії її родини, речі, які пані Дарця створювала своїми руками, посуд, яким користувалася. Книга вийшла дуже теплою. Саме такою, якою була пані Дарця. «Солодке печиво» об’єднує родину за великим столом.

 

Середа, 24 квітня, 18:00

 «Львівська брама»: м. Житомир, вул. Михайлівська, 15

Прикреплённые изображения:
amberis ТИ ДИВИ! Мар’яна Савка презентуватиме в Житомирі книгу Дарії Цвєк «Солодке Печиво» amberis ТИ ДИВИ! Мар’яна Савка презентуватиме в Житомирі книгу Дарії Цвєк «Солодке Печиво»
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо