Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » amberis » 2013 » Май » 24
amberis ТИ ДИВИ! Олег Покальчук в Житомирі

amberis


Оценка: 3.0/5 Голосов: 4

ТИ ДИВИ! Олег Покальчук в Житомирі

24.05.2013, 03:18:36 1584 3.0 0







Інформаційна довідка:

Соціальний психолог Олег Покальчук народився в Луцьку, на межі знаків Діви й Терези.

Отримав біологічну, літературну та психологічну освіту в Київському державному Університеті; Московському Літературному інституті; стажувався в Київському Інституті Літератури; Канадському інституті Українських Студій; Інституті соціальної і політичної психології АПНУ. Викладав зарубіжну літературу в Луцькому педінституті. Був членом Спілки письменників України, АУП, одним з засновників товариства «Меморіал», Товариства Лева, Народного Руху. Один з ініціаторів відродження і перший  керівник післявоєнного «Пласту». Дипломант першої «Червоної Рути» в жанрі авторської пісні.

Як літератор дебютував оповіданнями в жанрі наукової фантастики в 80-х, був членом міжнародної літературознавчої асоціації  SFRA  з дослідження жанру фантастики. Друкувався в Україні і Росії. Перекладав поезії з польської, іспанської, англійської, литовської мов. Разом з братом, письменником Юрієм Покальчуком переклав дві книги Едгара Бероуза про пригоди Тарзана.

Автор наукових статей та методологічних праць на тему соціальних страхів, політичного лідерства, політичної еліти. Багаторічний консультант топових українських політиків, соціальних і політичних рухів і партій. До вересня 2006 року – головний спеціаліст прес-служби Кабінету Міністрів України.

Основні художні твори -  «Контакт четвертого рівня», «Смальта буття»,  «Мої пісні», «Як правильно сісти в куток/Не думая о медведе». 

До літератури ставиться як до всякого продукту соціальних і особистісних процесів, з персональним і критичним інтересом до неї, як до елементу соціального самообману...

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо