Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » snova » 2013 » Октябрь » 11
snova Фотожабіы недели

snova


Оценка: 1.3/5 Голосов: 13

Фотожабіы недели

11.10.2013, 12:55:51 1533 1.3 0

Користувачі мережі не оминули увагою казус, який спіткав "регіоналку", відключення електроенергії під час матчу "Дніпро" – "Металіст" та бій Кличка з Повєткіним

Однією з найгарячіших тем цього тижня стало клопотання Пета Кокса і Александра Кваснєвського щодо помилування Юлії Тимошенко. У разі ухвалення відповідного рішення президентом, екс-прем'єр-міністр погоджувалася  виїхати на лікування до Німеччини.

Перша леді Людмила Янукович розповіла, як її привітав із Днем народженням її чоловік. 

У Росії вчергове згас олімпійський вогонь. Цього разу це сталося неподалік "Мосфільму". Вперше вогонь погас на території Кремля – тоді полум'я відновив співробітник Федеральної служби охорони за допомогою запальнички. Ще раз це відбулося на Раушській набережній під час естафети

Центральний матч  української футбольної Прем'єр-ліги, який відбувався 6 жовтня у Дніпропетровську, "Дніпро" – "Металіст" зупинився на початку другого тайму.

Причиною  стали проблеми з освітленням на "Дніпро-Арені".

В ефірі одного з політичних шоу народний депутат від фракції Партії регіонів Інна Богословська не зовсім доречно вжила фразеологізм, коли сперечалася з УДАРівцем Віктором Чумаком. "Ви зараз були схожі на діда Щукаря, який розмовляє зі своєю кобилою", – сказала "регіоналка". Це породило хвилю жартів у її бік.

Бій Володимира Кличка та Олександра Повєткіна викликав неймовірну активність користувачів інтернету, яка не вщухає і дотепер.

Російський письменник Михайло Задорнов упевнений, що українець під час бою з російським "Вітязем" у Москві використовував такі самі методи, як і в політиці.

Ну і традиційно – любителі фотожаб повправлялися у жартах щодо Митного та Європейського союзів. 

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо