Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » amberis » 2013 » Октябрь » 16
amberis ТИ ДИВИ! «13:13 НИЧЕГО происходит», фотовиставка Олексія Лубягіна

amberis


Оценка: 3.7/5 Голосов: 6

ТИ ДИВИ! «13:13 НИЧЕГО происходит», фотовиставка Олексія Лубягіна

16.10.2013, 01:28:35 1536 3.7 0

У кожного фотографа настає мить, коли він усвідомлює потребу відпустити старі фото, щоб почати знімати щось нове, можливо, більш осмислене і свідоме.
Про персональну фотовиставку Олексія Лубягіна мова йшла вже давно: з
а останні роки ним було відзнято безліч фотографій, більшість з них знайшла свого глядача, а де-які так і зосталися на жорсткому диску через елементарний брак часу, а інколи і через властиві кожній людині лінощі.
Зі слів автора, світлини, які будуть представлені в цьогорічній експозиції, ніяким чином не пов’язані з його діяльністю весільного та  родинного фотографа. Ті хто вже знайомі з творчістю Олексія легко  здогадаються що виставка буде присвячена Житомиру, як досить фотогенічному місту, його мешканцям, і, можливо в де-якій мірі, самому автору.
Олексій має надію що ця фотовиставка стане символічною рискою, проміжним підсумком, який дасть можливість йому зайнятися новими проектами.



Отже, запрошуємо всіх на першу персональну виставку Олексія Лубягіна, яка почне діяти в арт-просторі «ТИ ДИВИ!» Центру Інтелектуального Дозвілля «КАВОМАНІЯ» (вул. Московська, 24-Б) з 31-го жовтня по 13 листопада 2013 р.

Відкриття заплановане на 31 жовтня 2013 р. 13:13. (однак основні заходи відбудуться надвечір)

Під час відкриття фотовиставки планується презентація «фотоовітнього» проекту. Учасники проекту зможуть глибше, осмисленно і різнобічно поглянути на фотографію та фотографування, і, можливо, знайти себе у фотомистецтві…

Прикреплённые изображения:
amberis ТИ ДИВИ! «13:13 НИЧЕГО происходит», фотовиставка Олексія Лубягіна
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо