Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » amberis » 2013 » Ноябрь » 8
amberis ТИ ДИВИ! Мандрівний фестиваль короткометражок «МолоДія» в Житомирі

amberis


Оценка: 2.3/5 Голосов: 3

ТИ ДИВИ! Мандрівний фестиваль короткометражок «МолоДія» в Житомирі

08.11.2013, 23:17:21 1653 2.3 0

9 листопада у Житомирі покажуть короткометражне відео фіналістів та переможців фестивалю соціальної відеореклами «МолоДія-2013».

«МолоДія» – це щорічний фестиваль, де молоді кінематографісти висловлюють свою громадянську позицію, озвучують свої ідеї щодо вирішення певних соціальних проблем мовою кіно.

Мета фестивалю: з одного боку – підтримати молодих кінотворців, з іншого – привернути увагу громадськості до українських та загальнолюдських соціальних проблем.
Кредо фестивалю: соціальна реклама – це не скиглення, голосіння чи сухе наведення статистичних даних. В пріоритетах «МолоДії» конструктив, свіжі ідеї, оригінальне художнє втілення, гумор та здорова іронія.

Роботи фіналістів і переможців вже були представлені на телебаченні і сьогодні презентуються в рамках мандрівного фестивалю найбільшими містами України. «МолоДія» вже відвідала Крим, Івано-Франківськ, Чернігів, Ямпіль, Черкаси, Луцьк і врешті завітає до Житомира.

Місце проведення: м. Житомир, вул. Новий Бульвар, 4, Житомирська обласна бібліотека. Початок о 17:00. Вхід вільний.

Прикреплённые изображения:
amberis ТИ ДИВИ! Мандрівний фестиваль короткометражок «МолоДія» в Житомирі
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо