Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » TarasS » 2013 » Декабрь » 3
TarasS Пахло збрехало. І не почервоніло. Професійно

TarasS


Оценка: 2.3/5 Голосов: 28

Пахло збрехало. І не почервоніло. Професійно

04.12.2013, 00:47:59 1687 2.3 0


Євросоюз не буде відкривати нові переговори щодо тексту вже парафованої Угоди про асоціацію та глибоку і всеосяжну зону вільної торгівлі з Україною.
Про це заявила представник глави європейської дипломатії Кетрін Ештон Майа Косьянчич.
Констатувавши, що в ЄС "немає ніякої дискусії щодо компенсації", вона сказала: "Ми готові обговорювати різні аспекти імплементації Угоди про асоціацію та глибокої і всеосяжної зони вільної торгівлі з Україною і пояснити в деталях абсолютно конкретні вигоди, які Угода принесе Україні".
"Ми, тим не менш, не готові відкрити нові переговори по тексту Угоди", - зазначила Косьянчіч.
Крім того, за її словами, Єврокомісія не підтверджує заявлений прем'єр-міністром України Миколою Азаровим візит української делегації до Брюсселя.
"Ми не можемо підтвердити візит української делегації до Брюсселя завтра. Дата і місце ще мають бути узгоджені через дипломатичні канали, і коли така домовленість буде досягнута, про це буде оголошено", - додала Косьянчіч.
Як відомо, Азаров заявив, що найближчим часом українська делегація відвідає Брюссель для продовження переговорів про асоціацію з ЄС.
 
 
Одне чкурнуло з палаючої країни подалі, аж на три дні. Харант. Інше виступає по телевізору, бреше в очі і не червоніє. Кому ти там потрібне у Брюселі, Пахло довбане? Белькоче ще про якусь стабільність, про якісь зусилля...
 
Громадяни, готуйтесь до суворої зими! :(
 
TarasS

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо